kronometre
Tarih
24/09/2009 17:02
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
9
Okunma
2800
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
iyi günler
geriye doğru sayan bir kronometre yapmak istiyorum
yardımcı olabilirmisiniz
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla

maytas
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
545
21/12/2008
173
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
27/09/2015,02:03
Çözüldü 
Merhaba.
Bu konudaki kodları inceleyiniz. 
Mesajlarımızı Türkçe yazım kurallarına uygun yazalım.
Emeğe saygı gösterelim, bir teşekkürü çok görmeyelim.
resim
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ilginiz için teşekkürler
bana Access uygulaması lazım
@benbendedeilem
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.263
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:13
Çözüldü 
(24/09/2009, 18:03)maytas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba.
Bu konudaki kodları inceleyiniz. 

linkteki kodları nasıl inceleyeceğiz? programı kurdum ama Access yerine exe var.
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
kodları nasıl görebiliriz
@benbendedeilem
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Basit bişey düşündüm belki işinize yarar.


Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Dim saat, dakika, saniye, salise

Private Sub Form_Load()
saat = "23"
dakika = "59"
saniye = "59"
salise = "99"

End Sub

Private Sub Form_Timer()
salise = salise - 1
If salise = "0" Then
salise = 99
saniye = saniye - 1
If saniye = "0" Then
saniye = 59
dakika = dakika - 1
If dakika = "0" Then
dakika = 59
saat = saat - 1
If saat = 24 Then
saat = 23
End If
End If
End If
End If
Me.Metin0.Value = saat
Me.Metin2.Value = dakika
Me.Metin4.Value = saniye
Me.Metin8.Value = salise


End Sub

Private Sub Komut6_Click()
Me.TimerInterval = 0
End Sub

Private Sub Komut7_Click()
Me.TimerInterval = 10
End Sub




Ek Dosyalar
.rar   Kronometre.rar (Dosya Boyutu: 14,38 KB / İndirme Sayısı: 62)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü ileriye doğru sayan kronometre karabattak 7 2.805 30/04/2012, 21:29 Kur@l
Çözüldü kalan sürenin kronometre gibi görünmesi ekremzeki 2 1.475 06/11/2010, 15:44 ekremzeki


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya