kronometre
Tarih
24/09/2009 17:02
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
9
Okunma
2772
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
geriye doğru sayan bir kronometre yapmak istiyorum
yardımcı olabilirmisiniz
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla


maytas
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
545
21/12/2008
173
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
27/09/2015,02:03
Çözüldü 
Merhaba.
Bu konudaki kodları inceleyiniz. 
Mesajlarımızı Türkçe yazım kurallarına uygun yazalım.
Emeğe saygı gösterelim, bir teşekkürü çok görmeyelim.
resim
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
ilginiz için teşekkürler
bana Access uygulaması lazım
@benbendedeilem
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.228
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Dün,16:48
Çözüldü 
(24/09/2009, 18:03)maytas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba.
Bu konudaki kodları inceleyiniz. 

linkteki kodları nasıl inceleyeceğiz? programı kurdum ama Access yerine exe var.
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
kodları nasıl görebiliriz
@benbendedeilem
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
Basit bişey düşündüm belki işinize yarar.


Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Dim saat, dakika, saniye, salise

Private Sub Form_Load()
saat = "23"
dakika = "59"
saniye = "59"
salise = "99"

End Sub

Private Sub Form_Timer()
salise = salise - 1
If salise = "0" Then
salise = 99
saniye = saniye - 1
If saniye = "0" Then
saniye = 59
dakika = dakika - 1
If dakika = "0" Then
dakika = 59
saat = saat - 1
If saat = 24 Then
saat = 23
End If
End If
End If
End If
Me.Metin0.Value = saat
Me.Metin2.Value = dakika
Me.Metin4.Value = saniye
Me.Metin8.Value = salise


End Sub

Private Sub Komut6_Click()
Me.TimerInterval = 0
End Sub

Private Sub Komut7_Click()
Me.TimerInterval = 10
End Sub



Ek Dosyalar
.rar   Kronometre.rar (Dosya Boyutu: 14,38 KB / İndirme Sayısı: 62)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü ileriye doğru sayan kronometre karabattak 7 2.766 30/04/2012, 21:29 Kur@l
Çözüldü kalan sürenin kronometre gibi görünmesi ekremzeki 2 1.437 06/11/2010, 15:44 ekremzeki


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya