Kriterlere Göre Listelenen veriyi yazdırmak
Tarih
10/09/2013 20:08
Konu Sahibi
necmi21
Yorumlar
6
Okunma
1648
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar ekteki dosyamda belli kriterlere göre listelemeyi yaptım. programım bitmek üzere.Sadece "Kriterlere Göre Listele" Formundaki listelemeyi belirttikten sonra verileri Rapora göndermesini istiyorum. O şekilde Bi Rapor Olayı gerçekleşebilirmi bilmiyorum. Yada çiftçi adlarının tutulduğu açılan kutu değerine göre de rapor yaparsam yeterli olur. Ancak programı incelediğinizde br çiftçinin 1 den fazla satış yapabildiğini görürsünüz. ben o çiftçinin bütün satışlarını görebileceğim Rapor oluşturmak istiyorum. İnşallah kendimi ifade edbilmişimdir.Forumda böyle örnekler var ama kendi programıma uyarlayamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim


Ek Dosyalar
.rar   veritabani.rar (Dosya Boyutu: 226,34 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Sizin istediğiniz şey, bahsettiğiniz formu açınca diyelim 4 nolu çiftçi için arama kutusuna "4" yazınca gelen verileri rapora yazdırmak mı?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Çözüldü 
"Kriterlere Göre Listele" Formunun aşağısında açılan kutu ve o açılan kutu değerine göre metin kutusunda arama yapıldıktan sonra süzülen kayıtları yazdırmak istiyorum. örneğin Açılan kutuda ÇiftçiNo yu seçip metin kutusuna 4 yazdığım zaman kalan dört kaydın raporunu almak istiyorum. Eğer Bu olamayacaksa Klasik Açılan kutuda isimleri seçerek o isimlerin kayıtlarını yazdırmak istiyorum.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Rapor dizaynı yaptınız mı yoksa ben karmaşık olarak rapora göndersem siz düzenler misiniz?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Ben sallama bir dizaynla liste kutusu içinde raporladım verileri. Siz artık gerisini düzeltirsiniz.

Bu arada raporunuzun "kalıcı" özelliğinden dolayı rapor açıldığında formunuz simge durumuna küçülüyor ama raporla ilgili bir işlem yapılamıyor. Bu esnada formun kapatılması da yazdırıken sorun çıkarır. Bu nedenle formunuzun kalıcı özelliğini kaldırmalısınız.


Ek Dosyalar
.rar   MyTeKsTiL.rar (Dosya Boyutu: 1,63 MB / İndirme Sayısı: 18)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Çözüldü 
Hocam Çok Teşekkür Ederim Tam istediğim değil ama ben bu yardım sayesinde farklı bi şekilde yaptım sağolun
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 192 06/12/2016, 03:07 maras321
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 287 03/12/2016, 00:13 m_demir
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 339 30/11/2016, 12:01 donepezil
  açılır kutu secime göre yazı rengi ve sorgudan çağrılan ilişikli nesne (bit resmi) maras321 3 93 29/11/2016, 21:39 maras321
  Aynı Ürün Koduna ait kaydın son alanındaki değeri,yeni kayıtta ilk alanına yazdırmak yenginoglu 2 63 23/11/2016, 08:49 yenginoglu


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya