Kritere ve tarihe göre filtreleme
Tarih
23/02/2011 00:02
Konu Sahibi
idrisy
Yorumlar
9
Okunma
2132
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
170
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
Dün,01:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
KURULLİSTESİ formunda seçtiğim tarihler arasında durumu EVET veya HAYIR olanları listelemek istiyorum. birçok örnek inceledim ancak sorunuma çözüm bulamadım. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.


Ek Dosyalar
.rar   RandevuSistemi.rar (Dosya Boyutu: 127,98 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Buyrun inceleyin. Formunuzda Adı Soyadı alanı çalışmıyor zaman sıkıntım sebebi ile ona bakmadım. Sorgulama tamam. Bunun için sizin ayarladığınız gibi son tarihi güncellediğinizde veriler gelmektedir.


Ek Dosyalar
.rar   RandevuSistemi_2011-02-22.rar (Dosya Boyutu: 83,43 KB / İndirme Sayısı: 18)
Cevapla

idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
170
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
Dün,01:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın BlackEagle Forma koyduğum seçenek düğmesi ile bunu yapmamız mümkün değil mi?
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Mümkün tabi, ancak siz tablonuzda ilgili alanı Evet/Hayır olarak belirlemişsiniz. Bu durumda Evet=-1, Hayır=0 olarak tabloya yerleşmektedir. Elinizdeki örnekte seçenek belirlerken Evet için -1, Hayır için 0 değer atarsanız ve sorgudaki kriteri değiştirirseniz bu da olur. İnceleyin.


Ek Dosyalar
.rar   RandevuSistemi_2011-02-22.rar (Dosya Boyutu: 85,45 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla

idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
170
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
Dün,01:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın BlackEagle; Ben tarih filtrelemeyi makro ile yaptım. Değerleri atamasını nasıl ve nerede yapacağım.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Bir önceki mesajımda anlattığım üzere, Seçenek için oluşturduğunuz nesnenin özelliklerine bakarsanız orada değer olarak hangi sayıyı aldığını göreceksiniz.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 275 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 201 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Raporda filtreleme onay kutusu ile nightashes 3 141 12/01/2017, 18:53 nightashes
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 160 12/01/2017, 12:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya