köprü kurmak
Tarih
24/09/2010 09:34
Konu Sahibi
atthegates
Yorumlar
15
Okunma
3583
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



atthegates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
128
30/10/2008
0
Adana
Ofis XP
19/11/2014,15:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba herkese kolay gelsin.Benim bir yeşilkart kayıt programım var.Şimdi bir de bakanlığın bir programı var internet üstünden şifre ile kayıt yapıyoruz.Benim istediğim bu benim programla bakanlığın programında ortak veriler var yani adı-soyadı adres vs. ben kendi programıma girdiğimde kayıt bitirdiğimde bir butona bassam da bu verileri bakanlığın programına aynı şekilde boşlukları doldurmaz mı yani adı -soydaı cuk diye bakanlığın programında yerini almaz mı acaba yok sa çok şey mi istiyorumImg-cray

WEB SİTE ADRES:http://ykart.saglik.gov.tr:8888/ykWEB/jsp/index.jsp


Ek Dosyalar
.rar   YEŞİL KART KAYIT.rar (Dosya Boyutu: 669,26 KB / İndirme Sayısı: 20)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,15:40
Çözüldü 
Uygulamaya "frm_web" adında form ekledim. Bu form kullanıcı adı ve şifreyi web sayfasına aktarıyor.

Giriş yaptıktan sonra aynı mantıkla farklı verile web sayfasına gönderebilirsin.


Ek Dosyalar
.rar   YEŞİL KART KAYIT.rar (Dosya Boyutu: 252,57 KB / İndirme Sayısı: 54)
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/01/2017,18:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın atthegates,
Sayın sledgeab;

Emek ve katkılarınız için teşekkürler.
Cevapla

atthegates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
128
30/10/2008
0
Adana
Ofis XP
19/11/2014,15:51
Çözüldü 
sayın sledgeab teşekkürler cevabınız için ama ben tam anlamadım biraz daha açıklasanız ne yapacağımı çok sevinirim.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,15:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
form açıldığında webbrowserda açılan web sayfasına kullanıcı adını ve şifreyi gönderen kod butonun tıklandıında olayına yazılı.

siz giriş yaptıktan sonra sonraki bilgileri webbrowsera göndermek için butondaki kodu açılan sayfaya göre değiştireceksiniz?
Cevapla

atthegates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
128
30/10/2008
0
Adana
Ofis XP
19/11/2014,15:51
Çözüldü 
hocam sağolun da kendimi aptal gibi hissediyorum.Şimdi butonu tasarım açtım ve tıklandığında olayına girdim yukarıdaki WebBrowser1.Navigate2 yazan yere şifreyi girdiğimde açılan sayfanın adresini kopy yaptım ama olmadı beceremedim fotoyla anlatsanız ne olur.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formlar Arası İlişki Kurmak mmert06 7 287 30/10/2016, 16:28 ozanakkaya
Çözüldü Ağda köprü ve dosya yolu mozuer 5 784 02/05/2015, 00:41 ozanakkaya
Çözüldü Tablo-Sorgu-Form-Alt form arasında ilişki kurmak kemiksizm 5 1.337 14/05/2014, 16:00 kemiksizm
Çözüldü format sonrasi tek tiklama ile programlari kurmak simendifer 8 2.670 26/11/2012, 11:20 accessman
Çözüldü köprü bağlantısı webbrowser0 da açılsın karabattak 2 982 09/07/2012, 14:23 karabattak


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya