Kontrolkutusu-isaretleme
Tarih
19/03/2009 13:06
Konu Sahibi
Yakut
Yorumlar
3
Okunma
954
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Yakut
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
77
11/03/2009
5
Ülke Dışı
Ofis 2003
13/11/2016,18:38
Çözüldü 
slm,

Formda textbox da sayi 0 (sifirdan ) dan büyük ise otomatik olarak

kontrolkutusunu nasil isaretleyebiliriz. yani cocuk var ise kutu isaretlensin. yoksa ( 0) isaretlenmesin. bunu otomatik olarak yapilmasini istiyorum. bir türlü beceremedim.

hayirli calismalar.

saygilar


Ek Dosyalar
.rar   Kontrolkutusu.rar (Dosya Boyutu: 30,18 KB / İndirme Sayısı: 12)
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
Cocuk1 in güncelleştirme sonrasına
Bu kkodları yazınız

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
Private Sub Cocuk1_AfterUpdate()
If IsNull(Me.Cocuk1) = True Then
Me.Cocuk_Var.Value = False
Else
Me.Cocuk_Var.Value = True

End If
End Sub


Unutmadan Aynı kodları Formunuzun Current olayınada yazacakasınız.

Kolay gelsin

Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


Yakut
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
77
11/03/2009
5
Ülke Dışı
Ofis 2003
13/11/2016,18:38
Çözüldü 
sayin Puletin

soruma hemen cevap vermissiniz, ama ben hemen size tesekkür edemedim, bir ara internetten cikmak zorunda kaldim.
vermis oldugunuz kod tam yerine oturdu.
tesekkürler hocam.

saygilar
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
Rica Ederim Kolay Gelsin....
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü checkbox işaretleme kodu mnkoglu 21 5.418 04/10/2010, 16:30 alpeki99
Çözüldü Raporda onay kutusu işaretleme Ömer 64 6 2.010 22/04/2010, 13:18 Ömer 64
Çözüldü İşaretleme anındaki günü ve saati kayıt etmek istiyorum. dalayla9 9 1.862 25/12/2009, 00:04 benremix
Çözüldü yazdırılan belgelere işaretleme nasıl yapılabilir? linux2ex 17 3.010 11/08/2009, 18:42 linux2ex


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya