kısa tarih ile yılın hesaplanması
Tarih
13/08/2011 18:54
Konu Sahibi
reginard
Yorumlar
4
Okunma
1323
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



reginard
Üye
Kullanici Avatari
Üye
S.... U....
8
3
13/08/2011
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2015,13:37
Çözüldü 
Ozur siteye yeni katıldım,acemiyim,ancak meraklıyım,form düzeninde 3 metin kutusu açtım.ilk kutu kısa tarih,2.kutu sadece yılların yazıldığı kutu,3. ise kısa tarih ile yılların toplamını veren kutudur. Çok uğraştım ancak yapamadım,tarihi giriyorum,yıla 1,5,9 gibi değişkenler giriyorum,3 kutuda veri aldığımda kısa tarihin günüyle topladığını görüyorum. çok teşekkürler,saygılar
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.981
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,11:25
Çözüldü 
Önce Site Kuralları nı iyice okuyunuz lütfen.

Konuyu site kullanımı kategorisine açmışsınız.
Örnek eklemeden konu açarsanız biz size şu nasıl oalcak deriz siz cevap verirsiniz. Pelinden biz yine sorarız siz cevap verirsiniz bu iş böyle gider durur. Örneğinizi ekleyin ve örneklendirerek sorunuzu sorun.

NOT : Bu arada Site Kuralları nı okuyun önce çünkü dosya eklerken soru sorarken sizden rica ettiğimiz tonla konu var Img-grin
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
Lütfen sorununuzla ilgili küçük de olsa örnek ekleyerek sorunuz..

Visual Basic Code
DateAdd("yyyy",sayi,tarih)


Sayi= 2.metin kutunuzun adı
tarih= 1.Metin kutunuzun adı gelecek şekilde yaparsanız istediğiniz tarihe yıl olarak ekleme yapa bilirsiniz. Kolay gelsin.

Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


reginard
Üye
Kullanici Avatari
Üye
S.... U....
8
3
13/08/2011
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2015,13:37
Çözüldü 
syn php, acemiyim diye başladım,anladıysanız, örneği nasıl gönderebileceğimi dahi bilmiyorum,ben öğrenmeye geldim, fırça yemeye değil,
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.981
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,11:25
Çözüldü 
Bir şey öğrenmek isteyen uğrunda fırça yemeye de katlanmalı işin garibi şurada fırça atanda yok nereden çıkardınız şaştım kaldım.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 277 03/12/2016, 00:13 m_demir
  İki Tarih Arası Rapor oluşturma Erhan Altay 9 646 10/10/2016, 11:08 atoz112
  Buton ile tabloya tarih eklemek mehmet8x 2 179 08/10/2016, 18:17 mehmet8x
  Tarih ve saatten otomatik sayı üretme cagatay1234 6 230 11/09/2016, 10:19 atoz112
  İki tarih arası sorgu IceMan7 3 289 28/07/2016, 13:07 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya