kısa tarih ile yılın hesaplanması
Tarih
13/08/2011 18:54
Konu Sahibi
reginard
Yorumlar
4
Okunma
1360
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



reginard
Üye
Kullanici Avatari
Üye
S.... U....
8
3
13/08/2011
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2015,13:37
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ozur siteye yeni katıldım,acemiyim,ancak meraklıyım,form düzeninde 3 metin kutusu açtım.ilk kutu kısa tarih,2.kutu sadece yılların yazıldığı kutu,3. ise kısa tarih ile yılların toplamını veren kutudur. Çok uğraştım ancak yapamadım,tarihi giriyorum,yıla 1,5,9 gibi değişkenler giriyorum,3 kutuda veri aldığımda kısa tarihin günüyle topladığını görüyorum. çok teşekkürler,saygılar
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Önce Site Kuralları nı iyice okuyunuz lütfen.

Konuyu site kullanımı kategorisine açmışsınız.
Örnek eklemeden konu açarsanız biz size şu nasıl oalcak deriz siz cevap verirsiniz. Pelinden biz yine sorarız siz cevap verirsiniz bu iş böyle gider durur. Örneğinizi ekleyin ve örneklendirerek sorunuzu sorun.

NOT : Bu arada Site Kuralları nı okuyun önce çünkü dosya eklerken soru sorarken sizden rica ettiğimiz tonla konu var Img-grin
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Lütfen sorununuzla ilgili küçük de olsa örnek ekleyerek sorunuz..

Visual Basic Code
DateAdd("yyyy",sayi,tarih)


Sayi= 2.metin kutunuzun adı
tarih= 1.Metin kutunuzun adı gelecek şekilde yaparsanız istediğiniz tarihe yıl olarak ekleme yapa bilirsiniz. Kolay gelsin.

Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

reginard
Üye
Kullanici Avatari
Üye
S.... U....
8
3
13/08/2011
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2015,13:37
Çözüldü 
syn php, acemiyim diye başladım,anladıysanız, örneği nasıl gönderebileceğimi dahi bilmiyorum,ben öğrenmeye geldim, fırça yemeye değil,
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bir şey öğrenmek isteyen uğrunda fırça yemeye de katlanmalı işin garibi şurada fırça atanda yok nereden çıkardınız şaştım kaldım.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 137 Dün, 12:43 usescrt
  İki Tarih Arası Rapor Hatası m_demir 14 273 24/12/2016, 23:03 m_demir
  İki Tarih Arası Hk. Serkan Çevik 2 108 24/12/2016, 20:24 Serkan Çevik
  İki Tarih Arası Rapor Almak m_demir 20 578 23/12/2016, 12:11 m_demir
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 446 03/12/2016, 00:13 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya