Kayıtlardaki tarih alanı ile süre alanının bir sonraki tarih alanına otomatik eklemesi
Tarih
25/05/2011 18:09
Konu Sahibi
saslan33
Yorumlar
3
Okunma
1225
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



saslan33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
30
10/02/2009
8
Zonguldak
Ofis 2010
06/04/2015,15:43
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar kolay gelsin sizlerin desteğiyle bi program hazırlıyorum ama kullanıcı açısından kolaylık olsun diye bazı işlemleri programın kendisinin yapmasını istiyorum. Bu nedenle bazı yerlerde takıldıkça sizlerden desdek istiyorum bunun için form yönetimine ve destek verenlere teşekkür ederim.

Konuyla ilgili bir örnek ekledim.

Yardımlarınızı bekliyorum

Sorun:
Arkadaşlar kayıtlarda herhangi bir mahkemeden süre alınıyor . Bu kayıtlarda tarihi ve karşısında süresi yazılıyor. 1.kayıt eklenirken mahkeme adı tarihi ve süresi yazılıyor. 2. kayıta geçildiğinde yine mahkeme adı yazılıp tarih kısmına geçildiğinde 1. kayıtaki tarih ile sürenin tplamını otomatik yazmasını istiyorum. Süresi kısmının verisini girdikten sora 3. kayıta geçtiğimde bu sefer 2. kayıttaki tarihle sürenin toplamını tarih kısmına yazmasını istiyorum. Kısaca bu işlemi her yeni kayıtta yapmasını istiyorum. ***** ayrıca süre kısmınada bır kısıtlama yapabilirsek çok güzel olur. Oda şöyle ilk 3 kayıtta 90'ar gün ekleyecek 4. kayıt ve sonra 2 kayıtta 50 gün daha snraki kayıtlarda ise serbest


Ek Dosyalar
.rar   Örnek.rar (Dosya Boyutu: 14,96 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.185
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:49
Çözüldü 
İnceleyiniz.
Kimlik eklenmesi için kimlik alanına girilmesi gereklidir.




Ek Dosyalar
.rar   Örnek_sled.rar (Dosya Boyutu: 24,11 KB / İndirme Sayısı: 21)
Cevapla

saslan33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
30
10/02/2009
8
Zonguldak
Ofis 2010
06/04/2015,15:43
Çözüldü 
Sponsor Reklam
teşekkürler sledgeab elinize sağlık
2. dediğim konuda yapılabilinirmi?

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.185
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:49
Çözüldü 
(26/05/2011, 16:30)saslan33 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkürler sledgeab elinize sağlık
2. dediğim konuda yapılabilinirmi?

Aşağıdaki kodu ekle

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Sub SureEkle()
Select Case Me.Kimlik.Value
    Case "1"
        Me.Süresi = "90"
    Case "2"
        Me.Süresi = "90"
    Case "3"
        Me.Süresi = "90"
    Case "4"
       Me.Süresi = "50"
    Case "5"
       Me.Süresi = "50"
    Case "6"
       Me.Süresi = "50"
    Case Else
       Me.Süresi = ""
End Select
End Sub


Tarihi metin kutusunun girildiğinde olayınada aşağıdakini ekle

Visual Basic Code
Call SureEkle



Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 171 15/01/2017, 12:43 usescrt
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 19 3.907 05/01/2017, 00:20 donepezil
  İki Tarih Arası Rapor Hatası m_demir 14 287 24/12/2016, 23:03 m_demir
  İki Tarih Arası Hk. Serkan Çevik 2 125 24/12/2016, 20:24 Serkan Çevik
  İki Tarih Arası Rapor Almak m_demir 20 590 23/12/2016, 12:11 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya