kayıt sorunu
Tarih
16/05/2012 23:33
Konu Sahibi
TURAN6100
Yorumlar
4
Okunma
813
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



TURAN6100
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
6
30/03/2011
0
Trabzon
Ofis 2003
17/11/2016,19:46
Çözüldü 
Sponsor Reklam
1 - kullanıcı girişi yaptığımda giriş saatini giriş yapan kişinin ID sini TBL_Kullanici_kayit tablosuna kayıt ediyor bunun yanında ben bilgisayar kullanıcı adı ve bilgisayar adınında tabloya kayıt edilmesini istiyorum kullanıcı girişinde ama yapamadım
2 - kullanıcı girişi yapıldıktan sonra yaşlandırma formunda kullanıcı bilgileri kısmında kullanıcı bilgilerinin yazılmasını istiyorum bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum

şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum....

Ek Dosyalar
YASLANDIRMA.rar

Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Çok kısıtlı vaktimde dosyanıza bakayım dedim ancak baktım Access Penceresini Gizleme yapılmış hemen bıraktım.

Sorularınıza bakılmasını istiyorsanız Site Kurallarını incelemeniz menfaatinize olacaktır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

TURAN6100
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
6
30/03/2011
0
Trabzon
Ofis 2003
17/11/2016,19:46
Çözüldü 
Sponsor Reklam
???

söylemek istediğinizi anlamadım ben Access formunda gizleme falan yapmadım ??
Cevapla

TURAN6100
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
6
30/03/2011
0
Trabzon
Ofis 2003
17/11/2016,19:46
Çözüldü 
arkadaşlar aşağıda nasıl bir yanlış yapıyorum yardımcı olurmusunuz...

Visual Basic Code
CurrentDb.Execute "INSERT INTO tbl_Kullanici_Kayit ( [user],bilgisayar,kullanici,kulad ) " _
& " SELECT aktifkullanici(), '" & Environ("USERDOMAIN") & "' , '" & Environ("USERNAME") & "', me.kullanici.text "


Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.182
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:49
Çözüldü 
Sponsor Reklam
aşağıdaki kodu kullan,

SQL Code
DoCmd.RunSQL ("INSERT INTO Tbl_Kullanici_Kayit ( [user], giris, kulad, kulbil, kulmak ) SELECT [Formlar]![KullaniciGiris]![dogruyetki] AS İfade3, Date() AS İfade2, [Formlar]![KullaniciGiris]![kullanici] AS İfade1, [Formlar]![KullaniciGiris]![txtUserName] AS kulbil, [Formlar]![KullaniciGiris]![txtMachineName] AS kulmak FROM Tbl_Kullanici_Kayit;")


örneğin çalışmadığı (ctrl+alt+delete tuşlarına basıp accessi kapatmak bıkkınlık verdiği ) için deneyemedim.

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 219 11/01/2017, 08:54 uiakouwr
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 78 02/01/2017, 20:08 m_demir
  Rapor Önizleme Sorunu m_demir 9 187 01/01/2017, 05:52 ozanakkaya
  mükerrer Kayıt taha1234 7 208 25/12/2016, 03:17 taha1234
  Dlookup sorunu nightashes 6 166 23/12/2016, 23:56 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya