Kayıt Ekleme Sırasında Hata
Tarih
09/04/2014 20:50
Konu Sahibi
TheDeceit
Yorumlar
7
Okunma
1982
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar ;

resim

Butona bastığımda kaydetmeye çalışıyor fakat ekran budur.
Şöyle bir hata alıyorum varmı yardımcı olabilicek ?

Bu arada kodlar da bu şekilde ;

" Dim komut As New OleDbCommand
Dim yol As String = Application.StartupPath.ToString()
Dim baglan As New OleDbConnection("provider=microsoft.jet.oledb.4.0; Data Source=" & yol & "\\123.mdb")
baglan.Open()
komut.Connection = baglan
komut.CommandType = CommandType.Text
komut.CommandText = ("insert into kayit(adi,soyadi,cep,cinsiyet,tarih,mail) Values(’" + AdiTextBox.Text & "’,’" + SoyadiTextBox.Text & "’,’" + CepTextBox.Text & "’,’" + CinsiyetTextBox.Text & "’,’" + TarihTextBox.Text & "’,’" + MailTextBox.Text & "’)")
komut.ExecuteNonQuery()
baglan.Close()"
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.834
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
bu ölçüt hatası , alanlarınızdaki
sayıları : " + CepTextBox.Text & " (tek tırnaksız)
metinleri : ’" + CepTextBox.Text & "’ (tek tırnaklı) şekilde yazmalısın
misal :cep telefonu alanı : " + CepTextBox.Text & " olmalı
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,12:05
Sponsor Reklam
Örneğinizi ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

Hala aynı hatayı alıyorum.
Hatta çözer mi acaba diyerek veritabanındaki tüm tabloları metin olarak güncelledim.


Ek Dosyalar
.rar   eczane.rar (Dosya Boyutu: 218,53 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,12:05
Sponsor Reklam
örneğiniz VS2012 bende 2010 olduğu için bakamıyorum....

2010 olarak eklerseniz yardımcı olurum...

Eğer tüm alanlar metin ise aşağıdaki çözümü uygulamanıza ekleyin...

Visual Basic Code
komut.CommandText = ("insert into kayit(adi,soyadi,cep,cinsiyet,tarih,mail) Values('" & AdiTextBox.Text & "','" & SoyadiTextBox.Text & "','" & CepTextBox.Text & "','" & CinsiyetTextBox.Text & "','" & TarihTextBox.Text & "','" & MailTextBox.Text & "')")

Visual Basic Code


Please return your positive or negative ...
Cevapla

Hala aynı hata alıyorum hocam.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Program Ayaları Kayıt Etme + Güncelleme Acil Yardım Mettleshade 5 206 02/10/2016, 23:44 alpeki99
Çözüldü VB veri tabanı güncellemede hata hatice.haa 2 640 30/05/2015, 21:02 hatice.haa
Çözüldü Silme işleminde hata alıyorum cix06 2 2.087 29/08/2014, 11:30 cix06
Çözüldü Foreign Key ve Relationship Problemi (Ana ve Yavru Tablo Kayıt silme) umutakkaya 3 2.286 15/08/2014, 18:04 umutakkaya
Çözüldü Form2 içinde ComboBox4 (cinsiyet verisi) veri girdiğimde hata veriyor mtaser 1 1.123 25/06/2014, 17:54 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya