Kategori sorunu
Tarih
20/02/2014 01:50
Konu Sahibi
ALTANs
Yorumlar
7
Okunma
1467
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Sponsor Reklam
yaptığım projede müşteri adını soy adını kaydederken müşterinin cihazının bilgileride kaydedilecek.fakat kayıt esnasında şöyle bi sorunumuz var.SONY secildiği zaman sadece sony türleri tür secildiğinde sadece o türün modelleri görünecek.

-SONY
--VAİO
---VPC
---SVF
--BRAVİA
---KDL32BX320
---KDL42BX420
-HTC
--CEP TELEFONU
---WİLDFİRE S
-CANON
--YAZICI
---MP210
---MP220


Ek Dosyalar
.rar   Database3.rar (Dosya Boyutu: 31,91 KB / İndirme Sayısı: 4)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
İstediğiniz şekilde yapıldı. Yalnız bir uyarım var: Form2'deki açılan kutuların ilişkili oldukları bir tablo olmalı. Yani her bir işlem kaydedilecekse- ki öyle görülüyor- o zaman açılan kutulardaki seçimler tabloya kaydolmalı.


Ek Dosyalar
.rar   Database3_DEMİRAL.rar (Dosya Boyutu: 37,59 KB / İndirme Sayısı: 9)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

Çözüldü 
Sponsor Reklam
tamamdır o alanlarada denetim kaynağından musteri tablosundaki alanlara eşitledim.şuan oldu elinize sağlık Img-grin ama nasıl yaptığınızı çözemedim şimdi ona bakıyorum Lol
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Forumda il-ilçe diye aratın. Bununla ilgili bir çok örnek var.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

Çözüldü 
Sponsor Reklam
ona baktım fakat onda veritabanını şişirecek şekilde şimdi son hali ile id cekerek yapıyorum daha az yer kaplar diye düşünmüyorum


Ek Dosyalar
.rar   SON-HAL-Database3_DEMİRAL.rar (Dosya Boyutu: 42,04 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.182
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:32
Çözüldü 
(20/02/2014, 14:31)altans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ona baktım fakat onda veritabanını şişirecek şekilde şimdi son hali ile id cekerek yapıyorum daha az yer kaplar diye düşünmüyorum

Mesaja eklediğiniz son örnekte sorun görünmüyor. Tabloya ilgili id'leri kaydediyorsunuz, zaten bu şekilde olması gerekiyor. Problem nedir?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 219 11/01/2017, 08:54 uiakouwr
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 78 02/01/2017, 20:08 m_demir
  Rapor Önizleme Sorunu m_demir 9 187 01/01/2017, 05:52 ozanakkaya
  Dlookup sorunu nightashes 6 166 23/12/2016, 23:56 nightashes
  Alt formda hesaplatma komutu nedeni ile focus sorunu shalala 22 579 12/12/2016, 12:49 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya