kasa oluşturmak istiyorum
Tarih
21/03/2009 14:17
Konu Sahibi
firdevs
Yorumlar
8
Okunma
2348
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



firdevs
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Sayın hocalarım. ben bir kasa oluşturmak istiyorum. örneğim çeşitli giderlerimin kaydedildiği 5 adet tablom ve gelirlerim içinde 3 adet tablom var. bu tablolarda alınan ve verilen nakit var. Tabii kdv stopaj vb de devrede. ben bu nakitleri sorgu ile topluyorum ancak listelemek istediğim zaman boş olan yerleri kendisi dolduruyor.
Bunu nasıl önleyebilirim? Icon_rolleyes

Örnek veri tabanım bile çok büyük ve karışık isterseniz göndereyim.
Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"
Cevapla


ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
06/12/2016,00:25
Çözüldü 
Alıntı:Örnek veri tabanım bile çok büyük ve karışık isterseniz göndereyim.
Gönderseniz daha iyi olur.
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
Bu probleme, görmeden cevap verebilmek neredeyse mümkün değil.
Onun için örneğinizi göndermelisiniz.

Forumun belli bir dosya kapasitesi var bu nedenle,
rapidshare vb.. upload sitelerini kullanabilirsiniz.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


firdevs
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
HOCAM ekte örnek gönderiyorum. Örnekteki "kasa" sorgusunda gelir gideri liste halinde görmek istiyorum. Ama sayıları sürekli tekrarlıyor.
birde bu denemeleri silmek istesemde sorguda silmiyor. ana tablodan silsemde bunu sorguya yansıtmıyor. sorgudaki değerler ne olursa olsun silinmiyor.
bu deneme veri tabanı aslı değil bu yüzden görüntü ve içerik düzenine bakamayın lütfen. Img-grin
üzgünüm örneği 2003 de kayıt yapmıyor. bendeki 2007
Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"
Cevapla


firdevs
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Biraz kırptım ve 2003 le kaydettim. Gönderiyorum.


Ek Dosyalar
.rar    KASA_OLUSTURMAK.rar (Dosya Boyutu: 114,95 KB / İndirme Sayısı: 126)
Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"
Cevapla


firdevs
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Hocalarııımmm örneğim çok karışık değil mi? Acemilerin acemisi ile uğraşmak çok zor galiba. Fur
Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Personel Takip uygulaması hazırlamak istiyorum KundoLf 7 427 17/09/2016, 12:59 atoz112
  Üretim Takip uygulaması hazırlamak istiyorum spyfurky 5 2.416 06/09/2016, 12:56 atoz112
  Şifre formu eklemek istiyorum IceMan7 12 610 02/07/2016, 09:18 ozanakkaya
  Access ile kasa takip hakanbadem20 7 927 10/05/2016, 01:41 ozanakkaya
  Yeni proje için fikir almak istiyorum ALU 3 301 08/05/2016, 15:12 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya