Kart Bulmaca Oyunu
Tarih
02/04/2009 19:50
Konu Sahibi
chopper07
Yorumlar
5
Okunma
2659
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
24/11/2016,13:02
Listeden tuttuğunuz kartı iki kere de daha Size seçtirerek, tuttuğunuz kartı bulmaya çalışan bir program Img-grin

resim


Ek Dosyalar
.zip   KartBulmaca.zip (Dosya Boyutu: 40,48 KB / İndirme Sayısı: 71)
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla


kesoka
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
265
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
06/10/2016,23:35
gerçekten güzel bir çalışma hocam teşekkürler. vb yaptınız sanırım paylaşım için teşekkürler ayrıca accessde yaptığım bir programı vb ye çevirmek diye bişey yok sanırım ama accessdeki gibi vb dede program yapmak mümkünmüdür hocam yani hani tablo oluşturup ve form oluşturduğumuzda bilgileri tablodan alıyoruz ya vb de bunu yapmak mümkinmüdür acaba kendi yaptığım programı ekledim bi inbcelerseniz sevinirim teşekkürler
Cevapla


Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
hocam eline sağlık.
kandırdım ama onuImg-grin yanlış kolonu seçtim oda salladı bilemediImg-grin
emeğinize sağlık
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla


chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
24/11/2016,13:02
kandırmayın programı Lol

rica ederim. ( çalıştı demi Lol )
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla


Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
hocam çok güzel çalışıyor gerçekten ama dedimya biraz daha uyanık olsa iyi olurduImg-grin biz türk milleti hemen işin hilesine gideriz. bir denedim güzel çalışıyor. buldu hemen. sonra dedim kandırayom şu meretiImg-grin ve kandı. Img-grin
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla


chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
24/11/2016,13:02
(02/04/2009, 19:58)kesoka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gerçekten güzel bir çalışma hocam teşekkürler. vb yaptınız sanırım paylaşım için teşekkürler ayrıca accessde yaptığım bir programı vb ye çevirmek diye bişey yok sanırım ama accessdeki gibi vb dede program yapmak mümkünmüdür hocam yani hani tablo oluşturup ve form oluşturduğumuzda bilgileri tablodan alıyoruz ya vb de bunu yapmak mümkinmüdür acaba kendi yaptığım programı ekledim bi inbcelerseniz sevinirim teşekkürler

öncelikle teşekkürler
(sonra özür dilerim mesajınızı sonradan farkettiğim için.)

evet vb de hazırlandı.access de yaptığınız programı vb ye çeviremezsiniz. ama vb hazırlayacanız program da db olarak kullanabilirsiniz. tablolar ve formlar accessdeki gibi değil.

sizin programını da gayet hoş olmuş ellerinize sağlık. sadece arkadaki Access pencerelerinin kaldırılması programınızı daha da güzelleştirir.

illa vb ye geçiim yapayım diyorsanız. görüntülü dersleri incelemenizi öneririm.
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sudoku Oyunu chopper07 8 4.172 26/11/2014, 14:15 skat
  Adam Asmaca Oyunu chopper07 9 6.057 07/06/2011, 21:42 meryem41
  hearts kağıt oyunu yapmak istiyorum deli555 10 4.242 08/05/2011, 03:23 deli555
  Freecell oyunu abi79 8 4.224 09/10/2010, 10:02 kodcenneti
  vB Sayı Bulmaca SérqeN 4 2.355 25/05/2009, 16:24 AYTN


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya