Karşılatırmaya göre kayıt.
Tarih
17/06/2011 12:12
Konu Sahibi
isaturan
Yorumlar
6
Okunma
1633
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



isaturan
Üye
Kullanici Avatari
Üye
H....
10
3
10/06/2011
-10
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
30/09/2013,23:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar,

Acceste hazırladığım programda tablo1 tablo2 adında iki tablo, form1 adındada form mevcut. Yapmak istediğim formun içindeki x,y,z metin kutusundaki değerleri, x metin kutusu a ise; tablo1 kaydetmek b ise; hem tablo1 hem toblo2 kaydettirmek istiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz?
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,23:07
Çözüldü 
Örnek ekleyiniz ve yapmak istediğinizi tam olarak anlatınız...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

isaturan
Üye
Kullanici Avatari
Üye
H....
10
3
10/06/2011
-10
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
30/09/2013,23:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
x-y-z metin kutularındaki verileri, x= a ise tablo1'e x=b ise tablo1 ve tablo2'ye kaydetsin isiyorum.


Ek Dosyalar
.rar   deg.rar (Dosya Boyutu: 18,85 KB / İndirme Sayısı: 3)
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,23:07
Çözüldü 
İncelermisiniz...


Ek Dosyalar
.rar   deg.rar (Dosya Boyutu: 21,72 KB / İndirme Sayısı: 1)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

isaturan
Üye
Kullanici Avatari
Üye
H....
10
3
10/06/2011
-10
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
30/09/2013,23:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Tam istediğim bu değil x=a ise sadece tablo1'e x=b ise her iki tabloyada yazacak verileri
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,23:07
Çözüldü 
Yeni hali ektedir...



Ek Dosyalar
.rar   deg.rar (Dosya Boyutu: 22,58 KB / İndirme Sayısı: 14)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 230 Dün, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 177 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 144 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe Göre Toplamlar Görüntüleme Serkan Çevik 3 84 10/01/2017, 22:02 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya