Kapat Butonu Yeni Kayıt Sorunu
Tarih
14/02/2011 17:43
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
25
Okunma
6529
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Formda Kapat Butonu Var,Kapatılsınmı-Kapatılmasın mı Diye Soruyor.Kapatılmasın Dediğimde Boş Bir Kayıt Oluşturuyor.Kontrol Edebilirseniz Sevinirim.İyi Çalışmalar.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Private Sub s5_Click()
c = MsgBox("Programı Kapatmak İstiyor musunuz?", vbYesNo + vbCritical, "Kargo")
Undo
SendKeys "{esc}", True
If c = vbNo Then
Cancel = True
ElseIf c = vbYes Then
Dim msg As String
DoCmd.ShowToolbar ("Menü Çubuğu"), acToolbarYes
Application.CommandBars.FindControl
DoCmd.Quit
End If
End Sub


Not: Sorunum Konuyla Aynı Olduğu İçin Yeni Konu Açma Gereği Duymadım.

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.182
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:32
Çözüldü 
Kodu formda uyguladım, herhangi bir sorun görünmüyor. Butonun bulunduğu formu ekleyiniz.
Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn.sledgeab Örneği Ekledim.Programı Kapat Deyip Hayır Dediğinizde ID Alanının Arttığını Görebilirsiniz.İyi Çalışmalar.




Ek Dosyalar
.rar   kargo.rar (Dosya Boyutu: 210,62 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
17/01/2017,22:09
Çözüldü 
olay buradan kaynaklanıyor.

Private Sub Form_Timer()
düzenlemesaati = Time
End Sub

bu kodu

Private Sub Form_Dirty(Cancel As Integer)
düzenlemesaati = Time
End Sub

kısmına yazınız. timer olayını tamamen kaldırınız.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn.Yandemir Söylediğiniz Kodu Uyguladım Ancak Sorun Halen Devam Ediyor Maalesef.İyi Çalışmalar.Teşekkürler
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
17/01/2017,22:09
Çözüldü 
sayfan açıldığı anda (otomatik numara) yazan alan id alıyor. bir tuşa bastığında id alması gerekli ki komut sağlıklı çalışabilsin.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 219 11/01/2017, 08:54 uiakouwr
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 78 02/01/2017, 20:08 m_demir
  Rapor Önizleme Sorunu m_demir 9 187 01/01/2017, 05:52 ozanakkaya
  mükerrer Kayıt taha1234 7 208 25/12/2016, 03:17 taha1234
  Dlookup sorunu nightashes 6 166 23/12/2016, 23:56 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya