invalid procedure call or argument hatası
Tarih
10/12/2012 17:12
Konu Sahibi
derelli18
Yorumlar
5
Okunma
3411
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



derelli18
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
30/10/2011
0
Ankara
Ofis 2007
02/02/2013,00:27
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhaba saygı değer hocalarım
sizlerin değerli yardımları ile hazırlamış olduğum programımı sonlandırdım. forma çoklu resım ekleme . Hazırlamış olduğum kurumda kullanılan pc ler kimi 32 bit kimi 64 bit. ben bu programı 8 pc de ortak olarak çalıştırıyorum fakat bir kaç makina 64 bit işletim sistemine sahip. programda kullanmış olduğum modullere "ptrsafe" ekleyerek 64 bit uyumlu hale getirdim. yalnız 14. mesajda yapmak istediğim olayda hata alıyorum. RESİMLERE BAK butonuna tıklayınca açılan formda resim ekle butonu var. ekleyeceğim resmin acıklamasını girdikten sonra "resim Ekle" butonuna tıkladığım zaman "ınvalid procedure call or argument" hatası geliyor ve resim seçeceğim ekran açılmıyor. lütfen yardımcı olabilirmisiniz.
Cevapla

derelli18
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
30/10/2011
0
Ankara
Ofis 2007
02/02/2013,00:27
Çözüldü 
lütfen yardımcı olacak kimse yok mu
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İlk aklıma gelen bilgisayarlarınızdaki acceslserin aynı olup olmadığı yani biri 2003,2007 veya 2010 buları kontrol edin ve referanslarde bu acceslerin
14.0 Object Library özelliklerini kontrol edin 12.0 olarak kullanın ..yada
MİSİNG yazan varsa bunları kaldırın ,yada
bu son eklediğinizi belirttiğiniz modülden 2 adet eklemişseniz buda hata verebilir bunu kontrol edin, başkaca da aklıma gelmiyor
Cevapla

derelli18
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
30/10/2011
0
Ankara
Ofis 2007
02/02/2013,00:27
Çözüldü 
hocam ilginiz için teşekkür ederim datalarımın hepsi 2010 32 bit lik pc de hazırlandı referansları kontrol ettım MİSİNG yazan yok Object Library 12.0 yok 14.0 var onu kullanıyorum. o iki modülden bırını silerek denedim fakat bı cozum olmadı baska yardımcı olacak varsa lütfen yardımlarınızı beklıyorum

hocam ilginiz için teşekkür ederim datalarımın hepsi 2010 32 bit lik pc de hazırlandı referansları kontrol ettım MİSİNG yazan yok Object Library 12.0 yok 14.0 var onu kullanıyorum. o iki modülden bırını silerek denedim fakat bı cozum olmadı baska yardımcı olacak varsa lütfen yardımlarınızı beklıyorum
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.184
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Uygulamanın son halini ekleyebilir misin?
Cevapla

derelli18
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
30/10/2011
0
Ankara
Ofis 2007
02/02/2013,00:27
Çözüldü 
Ozan hocam kusura bakmayın cevabınızı yeni gördüm problemim halloldu çok teşekkür ederim alakanız için. Ben resim ekle kodunda değişiklik yapmaya çalışmıştım o yüzden o hatayı alıyormuşum
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Accessten excel bağlantısı ile veri alırken parola hatası. Mecnun24 8 242 02/01/2017, 20:11 Mecnun24
  İki Tarih Arası Rapor Hatası m_demir 14 285 24/12/2016, 23:03 m_demir
  Birleştirme sorgusunda sayı formatı hatası Mecnun24 8 246 15/12/2016, 16:39 atoz112
  "Block if without end if" hatası hakkında Mesut Kaytan 10 280 13/12/2016, 22:47 Mesut Kaytan
  Call hakkında koruyucu 4 130 10/12/2016, 21:19 koruyucu


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya