internet kafe projesi
Tarih
27/07/2010 19:37
Konu Sahibi
Coskun0559
Yorumlar
9
Okunma
3855
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
Bugün,15:25
arkadaşlar ekteği örneği lisedeyken arkadaşım yapmıştı.fikir vermesi açısından zengin kaynak barındırıyor.programı rar dan çıkarın klasörü d sürücüsüne kaydedin.yoksa çalışmaz
yada data nesnesini ve bağlı textbox ların bağlantılarını klasörünüz nerde ise ordan yenidende seçip yapabilirsiniz fakat uğraştırır biraz çok nesne var


Ek Dosyalar
.rar   İNTERNET CAFE PROJESİ.rar (Dosya Boyutu: 68,54 KB / İndirme Sayısı: 438)
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,20:30
Teşekkürler sn coskun_cakal..
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
05/12/2016,09:18
Sn coskun_cakal paylaşım ve katkılarınız için teşekkürler. Saygılar..
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


tamyoltornistan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
115
06/01/2009
0
Kocaeli
Ofis 2003
12/02/2015,00:57
bunu nasıl çalıştıracağız???
cafe dosyasını açtım ama içinde sadece tablo var..!!
Cevapla


Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
Bugün,15:25
sayın tamyoltornistan;
öncelikle belirteyim ekteki örnek visual basic örneğidir.Açmış olduğunuz Access tabloduda visual basicde hazırlanan projenin verilerinin tutulduğu veri tabanı dosyasıdır.vt de sadece tablolar var.veri girişi visual basicdeki formlardan yapılıyo karıştırmayınız.
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla


tamyoltornistan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
115
06/01/2009
0
Kocaeli
Ofis 2003
12/02/2015,00:57
visual basic programını kurmadan senin programının çalıştırabilirmiyim??? visual bacis hakkında pek bilgim yok da. Img-cray
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Visual Basic İnternet Tarayıcısı B€nD€Burak 1 1.698 14/02/2015, 21:58 kasimcan887


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya