İlişkisiz Metin kutularında toplama
Tarih
20/10/2013 00:53
Konu Sahibi
fascioğlu
Yorumlar
26
Okunma
3828
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
162
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Selam,Arkadaşlar ilişkisiz 1 den 14 kadar Metin kutusu var,bu metin kutularında sayısal veriler bulunmaktadır,sayısal verilerin toplamını nasıl alabilirim,saygılarımla
Cevapla

direnist
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
D.... S....
328
05/11/2008
118
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
20/01/2017,19:18
Çözüldü 
Merhaba;
Yeni bir Metinkutusu ekleyip içine;
"=NZ([Metin1])+NZ([Metin2])+NZ([Metin3])+.....+NZ([Metin14])" yazarak toplamları alabilirsiniz.
Bunu kod tarafında ForeEach ile de yapabilirsiniz.
Ama ben nasıl olacağını bilmiyorum.
En amatörce ve uzun olanı benim yazdığım gibi. Ama çalışıyor..Img-grin
Saygılar.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Koşula bağlı toplam almak 

Bu örnek dosyayı kullanabilirsiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
162
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sayın Alpeki hocam vermiş olduğunuz örneği uygulamaya çalıştım,ancak sizin örneğinz deki gibi olmadı sayısal verileri yanyana yazıyor hata yapıtığımı biliyorum ama nerede hata yaptığımı bulamadım,örneği ekliyorum yardımcı olabilirseniz memnun olurum.Saygılarımla.
Ek Dosyalar
BİLGİSAYAR TOPLAMA.rar

Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Komut138 isimli butonun kodlarında bir problem yok. Fiyat1, Fiyat2, Fiyat3 alanlarındaki değerleri toplayıp Toplam isimli metin kutusunda gösteriyor.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
162
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Hocam,yanyana yazıyor,toplamıyor sanırım gözünüzden kaçtı,tekrar bakarmısınız.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  metin kutusuna girilen ilk karakterin silinmesi slayerrrrr 4 94 17/01/2017, 14:27 slayerrrrr
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 286 16/01/2017, 16:35 hknct
  Metin Kutusu Hk. Serkan Çevik 2 71 12/01/2017, 20:28 Serkan Çevik
  ekran klavyesini tüm metin kutularında kullanmak zetyu 16 299 08/01/2017, 15:05 ozanakkaya
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 218 06/01/2017, 16:22 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya