İLİŞKİSİZ FORM NESNESİ
Tarih
04/12/2008 17:14
Konu Sahibi
karam
Yorumlar
28
Okunma
5485
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



karam
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
28/03/2009,01:47
Çözüldü 
Form Üzerinde oluşturduğun ilişkisisiz nesne olan bir ad metin kutusunu Başka bir tabloda otomatik olarak görebilirmiyim?

Örnek Giriş Formunda Ad kısmını ( İlişkisiz nesne) Rapor tablosunda aynı girilen isimi görmek istiyorum .
dlookup tablolardan değer alıyor. ilişkisiz olduğu için tabloda görünmediğinden alamıyorum
bunu nasıl alabilirim saygılarımla ?
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sayın karam örneğin varsa ekle daha hızlı cevap alırsın
Cevapla


karam
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
28/03/2009,01:47
Çözüldü 
(04/12/2008, 17:20)C*E*L*O*Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayın karam örneğin varsa ekle daha hızlı cevap alırsın


İlginiz için çok teşekü ederim hemen bir örnek hazırladım logon ekranındaki kullanıcı adını veya başka bir ilişkisiz nesneyi bir tabloya almak istiyorum
tabloda olmadığında bu veriyi başka yerde kullanamıyorum örneğin kullanıcı sisteme girdiğinde ana menu ekranında kimin adına logon olduğunu görmek istiyorum. ayrıca bu menüyü rapor altlarına yazıp print edenlerin ismininde raporda çıkmasını kontrol edeceğim.
dlookup ilealmak istedim görmüyor nasıl bunu başka tabloya veya ekrana (Form) taşırım. Şimdiden yardımınız için teşekür ederim

Ekran( Form) ve Raporda


Ek Dosyalar
.rar   ilişkisiz.rar (Dosya Boyutu: 10,83 KB / İndirme Sayısı: 28)
Cevapla


Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Global bir değişkende tutmak daha mantıklı. ilk anda set edersiniz. istediğiniz yerde çağırırsınız olur biter...
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla


karam
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
28/03/2009,01:47
Çözüldü 
(04/12/2008, 19:40)Bilgisayarcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Global bir değişkende tutmak daha mantıklı. ilk anda set edersiniz. istediğiniz yerde çağırırsınız olur biter...

Sayın Bilgisayarcı Ben çok Profosyenel değilim Kusura bakmayın acemi bir Access ciolarak birazz daha detay veya bir örnek verebilirmisiniz .
bu ihtiyar anca kafası basabilyor yoksa böyle inanın anlamadım. teşekürler
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
size bir örnek göndereyim bunu siz kendinize uyarlayın


Ek Dosyalar
.rar   kullanıcı giriş çalışma.rar (Dosya Boyutu: 335,82 KB / İndirme Sayısı: 79)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 177 10/10/2016, 11:05 atoz112
  Form içine form butonları ekleme IceMan7 7 530 26/07/2016, 11:44 IceMan7
  İlışkisiz Liste Kutusu ask200075 4 261 03/07/2016, 22:50 ask200075
  İlişkisiz Formu VBA ile doldurma 6246386 10 707 04/03/2016, 12:51 atoz112
Çözüldü İlişkisiz Metin kutusundan Veri Almak fascioğlu 6 772 24/10/2015, 03:43 fascioğlu


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya