İLİŞKİSİZ FORM NESNESİ
Tarih
04/12/2008 17:14
Konu Sahibi
karam
Yorumlar
28
Okunma
5595
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



karam
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
28/03/2009,01:47
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Form Üzerinde oluşturduğun ilişkisisiz nesne olan bir ad metin kutusunu Başka bir tabloda otomatik olarak görebilirmiyim?

Örnek Giriş Formunda Ad kısmını ( İlişkisiz nesne) Rapor tablosunda aynı girilen isimi görmek istiyorum .
dlookup tablolardan değer alıyor. ilişkisiz olduğu için tabloda görünmediğinden alamıyorum
bunu nasıl alabilirim saygılarımla ?
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,04:09
Çözüldü 
sayın karam örneğin varsa ekle daha hızlı cevap alırsın
Cevapla

karam
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
28/03/2009,01:47
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(04/12/2008, 17:20)C*E*L*O*Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayın karam örneğin varsa ekle daha hızlı cevap alırsın


İlginiz için çok teşekü ederim hemen bir örnek hazırladım logon ekranındaki kullanıcı adını veya başka bir ilişkisiz nesneyi bir tabloya almak istiyorum
tabloda olmadığında bu veriyi başka yerde kullanamıyorum örneğin kullanıcı sisteme girdiğinde ana menu ekranında kimin adına logon olduğunu görmek istiyorum. ayrıca bu menüyü rapor altlarına yazıp print edenlerin ismininde raporda çıkmasını kontrol edeceğim.
dlookup ilealmak istedim görmüyor nasıl bunu başka tabloya veya ekrana (Form) taşırım. Şimdiden yardımınız için teşekür ederim

Ekran( Form) ve Raporda


Ek Dosyalar
.rar   ilişkisiz.rar (Dosya Boyutu: 10,83 KB / İndirme Sayısı: 28)
Cevapla

Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Global bir değişkende tutmak daha mantıklı. ilk anda set edersiniz. istediğiniz yerde çağırırsınız olur biter...
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

karam
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
28/03/2009,01:47
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(04/12/2008, 19:40)Bilgisayarcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Global bir değişkende tutmak daha mantıklı. ilk anda set edersiniz. istediğiniz yerde çağırırsınız olur biter...

Sayın Bilgisayarcı Ben çok Profosyenel değilim Kusura bakmayın acemi bir Access ciolarak birazz daha detay veya bir örnek verebilirmisiniz .
bu ihtiyar anca kafası basabilyor yoksa böyle inanın anlamadım. teşekürler
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,04:09
Çözüldü 
size bir örnek göndereyim bunu siz kendinize uyarlayın


Ek Dosyalar
.rar   kullanıcı giriş çalışma.rar (Dosya Boyutu: 335,82 KB / İndirme Sayısı: 80)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 301 08/12/2016, 21:40 alpeki99
  Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 226 10/10/2016, 11:05 atoz112
  Form içine form butonları ekleme IceMan7 7 579 26/07/2016, 11:44 IceMan7
  İlışkisiz Liste Kutusu ask200075 4 301 03/07/2016, 22:50 ask200075
  İlişkisiz Formu VBA ile doldurma 6246386 10 793 04/03/2016, 12:51 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya