ili yazdığımızda ilçenin otomotik gelmesi (taploları ilişkilendirmek ))
Tarih
18/03/2010 04:55
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
6
Okunma
1492
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



newindmuh
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
arkadaşalr merhaba benim sorum daha önce sorulmuştur muhtemelen ama bulamadım .. şimdi şunu yapmak istiyorum.. mesala bir personel kayıt formu oluşturdum..ordan kişinin şehrini kayıt ederken ; il için istanbul tıkladığımda ilçe için istanbulun ilçeleri otomotik gelmesini istiyorum.. klasik bi soru bunu sorgu kullanmadan yapabilirmiyim.. yada yaparsam nasıl yaparım... arkadaşlar video , faln ne varsa biliyosaınız lutfen link verin.. teşekkürler... şuan böyle bir program yapcam tkaıldığım kısım bu şimdikli.. herkese teşekkurler..
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,09:18
Sn newindmuh öncelikle sitemize hoşgeldiniz. İl ilçe yazarak arama yaparsanız bir çok örnek bulabilirsiniz. Saygılar...

http://www.accesstr.net/konu-il-ilce-uyg...+il%C3%A7e

http://www.accesstr.net/googlearama.php?...sa=Ara#915
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


newindmuh
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
çok teşekkur ederim linki biraz incelesem iiy olacak.. ama bu konuda yada Access 2007 konusunda bildigğiniz iyi videolar varsa onlar daha güzel olur benim için...şimdiden teşekürler iyi günler...
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.738
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:16
Sn newindmuh, sorgu kullanmadan yapmak istemenizdeki nedeni bizimle paylaşırmısınız?
Cevapla


perisanoglu
Emirdağlı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
141
30/10/2008
59
Ankara
Ofis 2007
27/06/2016,15:44
benim paylaştığım trafik tescil programında istediğiniz örnek var..incelerseniz size yardımcı olur sanırım...ek9 belgesi ve ek1 belgesi arka formlarında kullandım..

http://www.accesstr.net/konu-trafik-tesc...final.html
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.738
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:16
Sn newindmuh, konu ile ilgili geri dönüş yapmanızı bekliyoruz..
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya