ileriye doğru sayan kronometre
Tarih
30/04/2012 13:00
Konu Sahibi
karabattak
Yorumlar
7
Okunma
2768
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



karabattak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
32
28/12/2009
0
Batman
Ofis 2003
07/01/2016,18:44
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba
Sizlerden ricam ekte örnek dosyamda basit bir kronometre yapımı konusunda desteğinizi rica edeceğim.
başlat butonuna basılınca geçen zamanın görüntülenmesini istiyorum.
şimdiden cevaplayacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

Ek Dosyalar
kronometre.rar
karabattak, 28-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
İnceleyiniz.
Ek Dosyalar
kronometre_kur@l.zip
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


perisanoglu
Emirdağlı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
141
30/10/2008
59
Ankara
Ofis 2007
27/06/2016,15:44
Çözüldü 
ekteki örnek işinizi görür umarım

Ek Dosyalar
kronometre.rar


(30/04/2012, 16:08)Kur@l Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnceleyiniz.
Ek Dosyalar
kronometre_kur@l.zip

pardon kur@l hocam mesajınızı görmedim...
Cevapla


karabattak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
32
28/12/2009
0
Batman
Ofis 2003
07/01/2016,18:44
Çözüldü 
(30/04/2012, 16:08)Kur@l Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnceleyiniz.
Ek Dosyalar
kronometre_kur@l.zip

Kural hocam cevabınız için teşekkür ederim.
yalnız form açıldığında süre saat kaçsa örneğin 16:44 ise süre 44. dakikadan devam ediyor
form açıldığında süre 00:00 olarak dursa başlata basınca süre başlasa.
bunun için ne gibi bir değişiklik yapmak gerekir.

tekrar teşekkür ederim.
karabattak, 28-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
Teşekkürler, güzel örnek.

form_timer olayının en üstüne

Visual Basic Code
if isnull(sure)=true then exit sub 

işlem tamam.

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


karabattak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
32
28/12/2009
0
Batman
Ofis 2003
07/01/2016,18:44
Çözüldü 
(30/04/2012, 16:45)Kur@l Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler, güzel örnek.

form_timer olayının en üstüne

Visual Basic Code
if isnull(sure)=true then exit sub 

işlem tamam.


Kural hocam
kodu böyle yaptım

Private Sub Form_Timer()
If IsNull(sure) = True Then Exit Sub
On Error Resume Next
Debug.Print sure, Format(Time() - sure, "Nn"), Format(Time() - sure, "Ss")
Me.dakika.Caption = Format(Time() - sure, "Nn")
Me.saniye.Caption = Format(Time() - sure, "Ss")
Me.Etiket12.Caption = Format(Right(Timer, 2), "00")
Me.TimerInterval = 100
End Sub

ama bir değişiklik olmadı yanlış yeremi yazdım acaba
karabattak, 28-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sorgu doğru ama sonuçlar Farklı yorum70 4 378 16/04/2016, 12:25 yorum70
Çözüldü Doğru Alan adları ile Tablo oluşturma ve Tabloları ilişkilendirme talebi bigdaddy_isi 7 631 27/01/2016, 18:27 bigdaddy_isi
Çözüldü açılan kutu yukarı doğru açılırmı aydın3838 8 1.071 15/10/2015, 19:08 aydın3838
Çözüldü Eğitim Planı Verileri Doğru Sıralama ve Program Girişine Şifre Koyma? mehami 3 795 04/01/2015, 14:51 mehami
Çözüldü Metin Kutusuna doğru bilgi ekleme. yorum70 2 780 18/05/2014, 22:35 yorum70


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya