iki tarih arasını filtreleme
Tarih
24/02/2013 12:08
Konu Sahibi
metbal
Yorumlar
6
Okunma
1840
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



metbal
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
97
12/01/2013
3
Ankara
Ofis 2013 32 Bit
20/11/2016,11:24
Çözüldü 
Arkadaşlar iki tarih arasını nasıl filtreleyebilirim?
Cevapla


metbal
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
97
12/01/2013
3
Ankara
Ofis 2013 32 Bit
20/11/2016,11:24
Çözüldü 
Arkadaşlar iki tarih arasını nasıl filtreleyebilirim?


Ek Dosyalar
.rar   VT1.rar (Dosya Boyutu: 38,93 KB / İndirme Sayısı: 14)
Cevapla


metehan16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
142
08/02/2012
24
Belirtilmemiş
Ofis 2007
17/05/2016,10:50
Çözüldü 
sorunuzla ilgili okadar çok örnek varki
bunlardan biri :
iki tarih arası filtremele 
inceleyiniz
"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni http://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin


Cevapla


raham
FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Ofis 2010
14/10/2015,12:26
Çözüldü 
Sorgudaki Dtarihi kısmına

SQL Code
Between nz([Formlar]![Tablo1]![Dtarihi1];"01/01/1900") And nz([Formlar]![Tablo1]![Dtarihi2];"31/12/2500")


yazıp denermisin

Çekirge'nin Çırağı

İlmin yarısı, soru sormaktır.
Cevapla


metbal
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
97
12/01/2013
3
Ankara
Ofis 2013 32 Bit
20/11/2016,11:24
Çözüldü 
sorunumu eksik yazmışım. kusura bakmayın. iki tarih arasını filtreleyebiliyorum fakat filtreleme yapmadığım zamanlarda doğum tarihi boş olan verileri göstermiyor. filtreleme yapmıyorsam doğum tarihi boş olanları göstersin istiyorum.

(24/02/2013, 14:51)raham Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sorgudaki Dtarihi kısmına

SQL Code
Between nz([Formlar]![Tablo1]![Dtarihi1];"01/01/1900") And nz([Formlar]![Tablo1]![Dtarihi2];"31/12/2500")


yazıp denermisin


hocam teşekkür ederim benim de sorguda kullandığım kod bu. fakat filtreleme yapmadığım zaman dtarihi boş olanları göstermiyor.
Cevapla


raham
FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Ofis 2010
14/10/2015,12:26
Çözüldü 
En kolay çözüm kişi kayıtlarını yaparken doğum tarihlerinde varsayılan olarak 01.01.1900 kullanman.

saha null olduğundan sorguda gelmiyor.
Çekirge'nin Çırağı

İlmin yarısı, soru sormaktır.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 232 Bugün, 00:13 m_demir
Sad Dinamik arama yapma. Filtreleme zamani hata.. Tale Talibov 11 425 20/11/2016, 18:25 Tale Talibov
Çözüldü Birden fazla seçime göre filtreleme temre 5 159 14/11/2016, 22:34 atoz112
  Filtreleme Yaparak Excel'e Export Etme! Rıdvan Üçok 3 108 06/11/2016, 13:53 atoz112
  Liste Kutusunda Satıra Sığmama ve Fİltreleme Sorunu mmert06 7 167 29/10/2016, 01:27 ozguryasin


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya