|0|
1



Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İki Tarih Arası Saat Farkını Hesaplama
kagan64

Çevrimdışı
Üye
1
1
02/11/2010
0

İzmir
Belirtilmemiş
01/01/2011, 17:17
#1
Cozuldu 
02.01.2010 10:10 ile 03.01.2010 17:30 değerlerini ilkini giriş saati ikincisini ise çıkış saati olarak kabul edersek bu iki tarih arasındaki farkı saat olarak hesaplayabilirmiyiz.Bu konuyla ilgili olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


C*e*l*o*y*c*e
Isparta'nın gülü
Çevrimdışı
Uzman
2,560
53
29/10/2008
830

Ankara
Ofis 2010
Bugün, 03:19
#2
Cozuldu 
kim ekledi bilmiyorum ama güzel bir örnek var elimde ekliyorum


Ek Dosyalar
.rar   saat dakika farkı_celoyce.rar (Dosya Boyutu: 16.39 KB / İndirme Sayısı: 215)


zaferdemir37
Aktif Üye
Çevrimdışı
Aktif Üye
64
13
27/09/2010
0

İstanbul
Ofis 2007
22/07/2013, 09:27
#3
Cozuldu 
Celoyce Hocama Ek olarak,
Me.Dokumsuresidakika = DateDiff("n", Me.basla, Me.bitis) bu kodu kullanırsan sadece dakika cinsinsinden verir.





İki Tarih Arası Saat Farkını Hesaplama Konusuna Ait Konu Araçları
 Etiketler
iki tarih arası saat farkını hesaplama
 Direk Link
 HTML Link
 BBCode Link
 Sosyal Paylaş

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sql ile 2 tarih arasındaki gün farkı denizfatihi 1 234 22/11/2014, 16:29
Son Yorum: denizfatihi
  Alt forumda hesaplama Ebru Gıdak Akay 8 375 21/11/2014, 01:50
Son Yorum: Ebru Gıdak Akay
  iki tarih arası coklu süzme ve raporlama maras321 7 362 18/10/2014, 12:59
Son Yorum: maras321
Cozuldu Tarih ve Durum Güncelleme yorum70 5 441 12/10/2014, 20:31
Son Yorum: yorum70
  Saat Farkını alma GTAO 3 584 09/10/2014, 16:25
Son Yorum: nsahin



Sayfayı İzleyenler : 2 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2014 MyBB Group.
MyTrade theme by XSTYLED © 2014.
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.