İki kriterli DSum
Tarih
27/07/2009 11:59
Konu Sahibi
akd
Yorumlar
2
Okunma
1149
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



akd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
272
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
04/09/2016,23:08
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar,
Tek tek yapınca Dsum oluyor 2 li yapınca olmuyor malesef,
Me.yilTop = Dsum ("AlinenPara", "maas", "Year(Tarih)=" & [yill] And "Adisoyadi='" & [isim] & "'")
bu kodun neresinde hata var?
Cevapla


Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
DSum("AlinenPara", "maas", "Year(Tarih)=" & [yill] & " And Adisoyadi='" & [isim] & "'")

Bu şekilde bir deneyebilir miyiz?
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla


akd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
272
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
04/09/2016,23:08
Çözüldü 
Sayın bilgisayarcı,çok çok teşekkür ederim
elinize sağlık...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda ve Raporda kriterli toplama yenginoglu 2 221 21/05/2016, 21:57 yenginoglu
  Dlookup ile kriterli bilgi aldırma yenginoglu 2 413 28/04/2016, 19:15 yenginoglu
Çözüldü Dsum Fonksiyonunda Hata Alıyorum Akifff 2 522 07/08/2015, 14:38 Akifff
Çözüldü Form İçi Kriterli Arama av.fatihberber 3 1.162 27/09/2014, 11:55 av.fatihberber
Çözüldü dlookup kullanımı -iki kriterli Işin Bağcilar 7 1.652 04/09/2014, 17:23 Işin Bağcilar


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya