İki hücre değerini kendi belirlediğimiz formtta başka bir hücrede toplama
Tarih
11/05/2009 23:29
Konu Sahibi
arif1971
Yorumlar
13
Okunma
3377
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



arif1971
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... Ç....
67
28/02/2009
0
Ofis 2007
14/02/2016,22:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Biliyorum başımız sıkışınca hemen sizden yardım bekliyoruz ama sizlerin değerli bilgileri ve tecrübeleri olmadan bizler sıkışıp kalıyoruz, sizlere sonsuz teşekkürler.

Hocam Form'da "Tarih" ve "Saat" isminde bir hücrem var, ben "TSG" diye yeni bir hücre yaptım ve burdaki değerin "Tarih" + "Saat"'den almasını istoyum nasıl yapabilirim.

Örnek: Tarih : 10.05.2009
Saat : 1315 C

TSG: 10 1315 C MAY 09 olacak şekilde yeni bir hücrede toplanacak.

Sizlere örnek'te gönderdim.


Ek Dosyalar
.rar   TARİH TANIMLAMA.rar (Dosya Boyutu: 8,67 KB / İndirme Sayısı: 4)
Cevapla

ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
29/12/2016,10:44
Çözüldü 
TSG kutusunun DenetimKaynağı:
=Day([TARİH]) & " " & [SAAT] & " " & Format$(Format$([TARİH];"mmm";2);">") & " " & Format$([TARİH];"yy")
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Bugün,05:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam

Kod:
=Day([TARİH]) & " " & [SAAT] & " " & UCase(Format([TARİH];"mmm")) & " " & Format([TARİH];"yy")




Ek Dosyalar
.rar   TARIH_TANIMLAMA_Seruz.rar (Dosya Boyutu: 9,15 KB / İndirme Sayısı: 21)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Bugün,05:34
Çözüldü 
sn. arif1971

Sorunuzun çözülüp çözülmediğiyle ilgili konuya geri dönüş yapmalısınız.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

arif1971
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... Ç....
67
28/02/2009
0
Ofis 2007
14/02/2016,22:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam, siz gerçekten süpersiniz tam benim istediğim bir formuül olmuş.
Uzun zamandır uğraşıyorum ama bir türlü yapamamıştım. Çook teşekkürler.
Cevapla

arif1971
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... Ç....
67
28/02/2009
0
Ofis 2007
14/02/2016,22:39
Çözüldü 
Hocam yapmış olduğunuz formül Form'da çalışıyor ama ben bu değeri Tablo'ya nasıl aktarırım. Bu formül sadece bana Form'da gözüküyor ben ise Tablo'da da görmek istiyorum, saygılarımla.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Kullanıcının kendi şifresini değiştirmesi okumas 7 156 04/01/2017, 12:45 atoz112
  Access Sorguda Toplama Barkın Yalçınöz 7 172 28/12/2016, 20:20 ozguryasin
  Tablodan başka Tabloya ilişki Kurma 53rize 2 135 21/12/2016, 13:01 53rize
Star Form Açıldığında "Parametre Değerini Gir" Problemi rmznaydemr 5 209 13/12/2016, 22:06 atoz112
  Tablo kayıtlarının başka tablolardaki kayıt durumuna göre çaprazlanması uguruygar 4 210 11/12/2016, 21:03 uguruygar


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya