İki hücre değerini kendi belirlediğimiz formtta başka bir hücrede toplama
Tarih
11/05/2009 23:29
Konu Sahibi
arif1971
Yorumlar
13
Okunma
3326
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



arif1971
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... Ç....
67
28/02/2009
0
Ofis 2007
14/02/2016,22:39
Çözüldü 
Biliyorum başımız sıkışınca hemen sizden yardım bekliyoruz ama sizlerin değerli bilgileri ve tecrübeleri olmadan bizler sıkışıp kalıyoruz, sizlere sonsuz teşekkürler.

Hocam Form'da "Tarih" ve "Saat" isminde bir hücrem var, ben "TSG" diye yeni bir hücre yaptım ve burdaki değerin "Tarih" + "Saat"'den almasını istoyum nasıl yapabilirim.

Örnek: Tarih : 10.05.2009
Saat : 1315 C

TSG: 10 1315 C MAY 09 olacak şekilde yeni bir hücrede toplanacak.

Sizlere örnek'te gönderdim.


Ek Dosyalar
.rar   TARİH TANIMLAMA.rar (Dosya Boyutu: 8,67 KB / İndirme Sayısı: 4)
Cevapla


ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
Bugün,00:25
Çözüldü 
TSG kutusunun DenetimKaynağı:
=Day([TARİH]) & " " & [SAAT] & " " & Format$(Format$([TARİH];"mmm";2);">") & " " & Format$([TARİH];"yy")
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 

Kod:
=Day([TARİH]) & " " & [SAAT] & " " & UCase(Format([TARİH];"mmm")) & " " & Format([TARİH];"yy")



Ek Dosyalar
.rar   TARIH_TANIMLAMA_Seruz.rar (Dosya Boyutu: 9,15 KB / İndirme Sayısı: 21)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
sn. arif1971

Sorunuzun çözülüp çözülmediğiyle ilgili konuya geri dönüş yapmalısınız.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


arif1971
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... Ç....
67
28/02/2009
0
Ofis 2007
14/02/2016,22:39
Çözüldü 
Hocam, siz gerçekten süpersiniz tam benim istediğim bir formuül olmuş.
Uzun zamandır uğraşıyorum ama bir türlü yapamamıştım. Çook teşekkürler.
Cevapla


arif1971
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... Ç....
67
28/02/2009
0
Ofis 2007
14/02/2016,22:39
Çözüldü 
Hocam yapmış olduğunuz formül Form'da çalışıyor ama ben bu değeri Tablo'ya nasıl aktarırım. Bu formül sadece bana Form'da gözüküyor ben ise Tablo'da da görmek istiyorum, saygılarımla.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 174 Bugün, 03:07 maras321
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 198 15/11/2016, 00:59 shalala
  koşullu giriş maskesi ve toplama çıkarma maras321 4 114 09/11/2016, 12:31 maras321
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 300 08/11/2016, 14:35 knuur
  formda farklı kriterde toplama access acemisi 3 126 06/11/2016, 12:59 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya