iki formu dll dosyasinda gösterme
Tarih
08/03/2010 18:58
Konu Sahibi
Yakut
Yorumlar
1
Okunma
1529
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Yakut
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
77
11/03/2009
5
Ülke Dışı
Ofis 2003
13/11/2016,18:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
slm,

örnek de oldugu gibi bir (yalniz) form dll dosyasinda gayet gösteriliyor.bunu formun icinde bir form daha acabilmek icin hangi koda ihtiyacimiz var ...



saygilar


Ek Dosyalar
.rar   formlari dll de gösterme.rar (Dosya Boyutu: 13,97 KB / İndirme Sayısı: 19)
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:Yakut
İkinci formda istediğiniz gibi yani Dll içerisinde bulunan frmMain formundaki butondan Form1 çalımaktadır.Yazmış olduğunuz Form1.Show komutu (Form1.Show vbModal, frmMain) olarak düzenlenmiştir.


Ek Dosyalar
.rar   formlari dll de gösterme.rar (Dosya Boyutu: 10,71 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Textboxta Yapılan Aramayı Datagridde Gösterme sngl07 10 2.885 27/04/2013, 13:20 sngl07
Çözüldü Veri Tabanı Bağlanma ve Gösterme Yardım gkhn_visual 4 1.982 15/12/2011, 10:41 Fibelin81
Çözüldü Dev-express gridcontrolde GroupRow şeklinde gösterme?? ancyra 6 2.769 17/10/2009, 20:43 mehmetdemiral
Çözüldü VB.NET'te Tarihe göre hatırlatma formu? ancyra 3 3.402 05/10/2009, 09:15 ancyra
Çözüldü Menu çubuğunu üstte gösterme? ancyra 4 2.328 20/08/2009, 17:05 ancyra


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya