İki farklı tablodan form oluşturup bilgi girmek
Tarih
01/12/2010 17:28
Konu Sahibi
majezik
Yorumlar
7
Okunma
1855
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



majezik
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
09/11/2010
0
Ankara
Ofis 2010
14/07/2011,23:01
Çözüldü 
ekteki dosyada müşteriler ve işlemler tablolarım var,
ben bir form oluşturup bu formdan firmayı seçtiğim zaman firma bilgileri ekrana otomatik olarak gelecek( müşteri adı baka kodu vb.) ondan sonra ben işlem tarihi tutar ve açıklamayı girip bu bilgileri işlemler dosyasına kayıt ettirmek istiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. form1 de bunu biraz becerdim ama işlemlere kaydedince müşteri no sunu almadığı için müşterinin hesabında göremiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   Eft1.rar (Dosya Boyutu: 34,37 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.017
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Açılan kutudaki seçime göre formdaki metin kutularına bilgi getirme (Dlookup olmadan) 
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:03
Çözüldü 
biraz karışık yapmışsınız ama şöylede yapabilirsiniz


Ek Dosyalar
.rar   Eft1_celoyce.rar (Dosya Boyutu: 24,96 KB / İndirme Sayısı: 28)
Cevapla


majezik
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
09/11/2010
0
Ankara
Ofis 2010
14/07/2011,23:01
Çözüldü 
C*e*l*o*y*c*e
teşekkür ederim cevabın için ama benim isteğim alt form olmadan tekbir form gibi görünmesi.
(01/12/2010, 20:56)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Açılan kutudaki seçime göre formdaki metin kutularına bilgi getirme (Dlookup olmadan) 

hocam bu konuyuda inceledim fakat işlem klasorune sadece müşteri no kayıt ediliyor .
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.017
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
MKADI açılan kutusunun güncellenme sonrasında olayına aşağıdaki kodu yazarsan form1 formundaki musteri adı ve işlemler tablosundaki müşteri adı alanlarına müşteri kodunu yazar.

Visual Basic Code
Me.id1 = Me.MKADI.Column(0)

Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Çözüldü 
Sayın majezik lütfen açtığınız konuyu takip ediniz. Olumlu veya olumsuz geri bildirimde bulunun.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 154 27/11/2016, 13:36 53rize
  Ayrı butonlardaki farklı işlevleri tek buton ile gerçekleştirmek murat dikme 9 342 20/11/2016, 16:06 murat dikme
  formda farklı kriterde toplama access acemisi 3 123 06/11/2016, 12:59 atoz112
  Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 177 10/10/2016, 11:05 atoz112
  Form Üzerinde Komut Tuşu ve Onayı ile Tablodan Tabloya Veri Ekleme ask200075 13 513 08/10/2016, 10:26 ask200075


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya