if yapısnının kullanılışı
Tarih
21/01/2009 16:01
Konu Sahibi
kendigelen
Yorumlar
2
Okunma
1114
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kendigelen
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... K....
54
15/01/2009
6
İstanbul
Ofis 2003
02/09/2016,15:01
Çözüldü 
arkadaşlar mrb benim bir sorum olcak bir alanda şimdi ID ye göre arama yaptırcam ama ıd 10 karakterden oluşuyor.ve ben 10 dan büyük bir karakter girdiğimde textbox'a bana hata vermesini istiyorum girdiğiniz karakterle arama yapamassınız gibi birde 9 küçük olduğunda.örneğimi atmak isterdim ama atamıyorum işde olduğum için kasa usb okumuyo..bunun için textboxun güncelleştirme sonrasındaki bölüme if yapısıyla bir kodmu yazacağız.yardımcı olursanız sevinirim....
kübra KENDİGELEN
Cevapla


syrup
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
selam
1.si textboxsın before update eventine if len(textbox)<>10 then msgbox "uyari mesaji " yazıyoruz
2.si sorularımızı uygun forumlara yazıyoruz. tanışalım kaynaşalım forumuna değil. Img-grin


access sorular ve cevaplar forumuna taşınmıştır
resimresim
Cevapla


kendigelen
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... K....
54
15/01/2009
6
İstanbul
Ofis 2003
02/09/2016,15:01
Çözüldü 
pardon özürdilerim.ordan çıkmayı unutmuşum demekki teşekkür ederim cevabın için.
kübra KENDİGELEN
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü do while loop kullanılışı accessman 5 1.852 23/03/2009, 10:41 Nurullah_Serdar


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya