Hesaplanan yaşı tabloya kaydedememe
Tarih
28/05/2013 22:10
Konu Sahibi
abahceci
Yorumlar
4
Okunma
975
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



abahceci
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... B....
203
12/05/2010
0
Ofis 2010
24/07/2016,17:33
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba,
Datediff ile 2 tarih aralığını yıl cinsinden hesaplatıyorum, ama hesaplattığım bu alanın tabloya kaydedilmesini istiyorum. Ancak bir türlü kaydedemedim.
Sitede benzer konuları inceledim, ama istediğimi bulamadım Img-cray
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...


Ek Dosyalar
DENEME (2).rar
abahceci, 12-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.732
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,02:10
Çözüldü 
Buyrun:


Ek Dosyalar
.rar   DENEME_demiral.rar (Dosya Boyutu: 84,68 KB / İndirme Sayısı: 27)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
tabloda yas alanının türünü hesaplamış alan olarak deneyiniz.Ben biraz uğraştım, tabloya kayıt ediyor ancak, sayı ondalık turunu, yuvarlamayı ayarlayamadım.

demiral hocam pardon.inceledim, tek kelime ile mukemmel.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla


abahceci
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... B....
203
12/05/2010
0
Ofis 2010
24/07/2016,17:33
Çözüldü 
Mehmet Demiral Hocam, süpersiniz.
Çok teşekkür ederim...
+rep+rep+rep

yorum70, ilginiz için size de teşekkür ederim...
abahceci, 12-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


hgsoftware

Kullanici Avatari
Onursal
K.... O.... H....
355
24/08/2010
33
-
Ofis 97
27/10/2016,09:32
Çözüldü 
teşekkürler
Başta..ne demiştik..! ADRES VERİ TABANI SİSTEMİ GELECEĞİMİZ_ GEÇMİŞİMİZ İÇİN PLANLANMALI .ADRES_TC KİMLİK NO. KARDEŞTİR DEDİK; 1999 YILINDA; yola çıktık ya tutarsa misali... H&G_software_M_İ_P programı koyduk o günlerde adına; ilçemdeki tüm bilgileri 255 sutunlu,bir tabloda toplamaya başladık DEDİĞİMDE ;KİMSE İNANMAMIŞTI...bu dev tabloyu sorgu ile bölüp bölüp kullanacağım demiştik ya;O GÜNLERDE;  bazıları bu tablodan birşey olmaz demişti YA hani...Biz yılmadık...çalıştık araştırdık_sorduk_söz dinledik..kör,topal yol aldık; şimdi son rötuj zamanı...(UAVT VE MAKS YOK İKEN GÖRÜLEN RÜYA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 191 15/11/2016, 00:59 shalala
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 303 09/11/2016, 23:35 mehami
  Formda isim girdiğimde tabloya rakam atıyor 53rize 3 111 04/11/2016, 00:56 ozanakkaya
  Tabloya Eklenen Resmi Formda Gösterme Problemi peter088 2 128 19/10/2016, 20:24 peter088
  Buton ile tabloya tarih eklemek mehmet8x 2 178 08/10/2016, 18:17 mehmet8x


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya