(HEPSI- BUTUN ) comboda bu NASIL CIKAR?
Tarih
14/08/2010 10:34
Konu Sahibi
Subco
Yorumlar
6
Okunma
1818
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Subco
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
227
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
03/12/2016,13:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaslar Merhaba,

Ekte ki veritabaninda Form2 de;
kod, tanim, firma ve yil combolari var.
Bunlarin her birini tikladigimizda,
(kod ornek: 150.01.01.03.02.0001 bu kayittan once "HEPSI" veya "BUTUN"ciksin, HEPSINI secince butun kodlar gelsin rapora.
Ayni sekilde tanim ve firmada da olmasini,

YIL da da; 2008 2009 2010 var basinda da "HEPSI" veya "BUTUN" ciksin,
HEPSINI secince raporu calistirdiktan sonra butun yillara ait bilgier gelsin.

Bunu cozemedim. Bu konuda lutfen yardimci olabilirmisiniz.

Ilgi ve alakniz icin simdiden cok tesekkur ederim.

Saygilar,

Subco



Ek Dosyalar
.rar   MaterialList 2007.rar (Dosya Boyutu: 66,56 KB / İndirme Sayısı: 7)
İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Bahsettiğiniz yerlere (HEPSİ) seçeneği eklendi. Ancak tüm kayıtları göstermesi için yapacağınız işlem için gerekli kodlamaları yapmalısınız. Örneğin alacağınız bir raporda tüm kayıtların getirilmesini istiyorsanız bu durumda açılan kutuda (HEPSİ) seçilmiş ise tümünü göster şeklinde kod oluşturmalısınız. İnceleyin lütfen. Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   MaterialList 2007_ercan.rar (Dosya Boyutu: 40,99 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

Subco
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
227
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
03/12/2016,13:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayin BlackEagle,

Tesekkur ederim. Acilan kutularda "HEPSI" cikiyor ancak, acilan kutularda hepsini secince asagida ki raporu goruntuleyi tiklayinca hic bir bilgi vermiyor.

Amacimiz suydu, butun acilan kutularda hepsi ni secinde, raporda butun kayitlari gormek.

Bunu nasil yapabiliriz.

Demissiniz ki;
"Ancak tüm kayıtları göstermesi için yapacağınız işlem için gerekli kodlamaları yapmalısınız." bunu anlayamadim.

Saygilar,

Subco


İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.030
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,15:58
Çözüldü 
Sayın Subco;
İStedğiniz ekte yapılmıştır. İnceleyerek dönerseniz memnun olurum.
Kolay Gelsin.


Ek Dosyalar
.zip   MaterialList 2007_2010-08-14_kur@l.zip (Dosya Boyutu: 60,35 KB / İndirme Sayısı: 19)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

Subco
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
227
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
03/12/2016,13:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayin Kur@l,

Cok tesekkur ederim. Istedigim buydu.


NOT: Form2 de ki tanim da HEPSI ifadesi, tbl_AllMatList de ki kayit sayisi 10 dan fazla oldumu cikmiyor yani HEPSI cikmiyor diger tanimlar geliyor.


Iyi calismalr, Kolay Gelsin.

Saygilar,

Subco

Sayin Kur@l,

Iligili veritabaninda kayit sayisi 10 iken yapmis oldugunuz Form2 de ki HEPSI ni secince rapor calisiyor, ancak Tbl_AllMatList tablosundaki kayitlar 150 bin civarinda. kayit sayisi cok oldugu zaman bu hepsi ni secinde rapor calismiyor, yani hic bir bilgi cikmiyor raporda. Lutfen yazdimci olurmusunuz, rahatsizlik verdigim icin ozur dilerim.

Saygilar,

Subxo

İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.030
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,15:58
Çözüldü 
Sayın subco;
Tablonuza dizinler ekleyerek yavaşlık problemini bertaraf edebilirisiniz...
Kolay gelsin.
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Accesste parmak izi cihazı senkronize shift programı nasıl oluşturulur ? mugursan 11 392 13/01/2017, 19:50 mugursan
  Access Formda Tümünü Seç Özelliği Nasıl Eklenir? mehami 5 260 16/11/2016, 21:35 mehami
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 237 15/11/2016, 12:08 ask200075
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 295 14/11/2016, 18:43 mehami
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 395 09/11/2016, 23:35 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya