Hazır Veritabanı İhtiyacı; Nüfusa Kayıtlı Olduğu Mahalle-Köy
Tarih
21/01/2011 22:23
Konu Sahibi
HSayar
Yorumlar
11
Okunma
5213
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



HSayar
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H.... S....
109
05/01/2011
0
Edirne
Ofis 2007
09/03/2011,09:32
Çözüldü 
Nüfusa Kayıtlı Olduğu İl/İlçe/Mahalle-Köy şeklinde gösteren bir hazır veritaabnına ihtiaycım var elinde olan var mı acaba?

Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
formumuzda il-ilçe olarak aratın örnekler olmalı
Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
İl-İlçe ve Mahalle Bilgilerinin Olduğu Bir Veritabanının Url'ini Veriyorum.Dosya Boyutu Yüksek Olduğu İçin hotfile Upload Ettim.

URL : http://hotfile.com/dl/98507374/6c066e5/i...t.rar.html
Cevapla


HSayar
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H.... S....
109
05/01/2011
0
Edirne
Ofis 2007
09/03/2011,09:32
Çözüldü 
Teşekkürler lifeexciting, ancak semtler işin içine girince Nüfusa Kayıtlı olduğu mahalle/köy değerini elde edemiyoruz.
örneğin edirne ili için balıkpazarı semti ne bağlı mhalleler var ... bunlar işin içine girince nko mahalle köy alanı için anlamsız veriler oluşuyor.
Posta kodları tablosundan elde etmey kalksam adana seyhan da ikitane bahçelievler muhtarlığı var kanaatimce nüfusta bunlar tek alan ama emin olamıyorum.
Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Bu Bilgileri Nasıl Kullanacağınızı Bilmiyorum Ama Fikir Vermek Adına Söylüyorum; Doğrudan TC Kimlik Bilgilerini Sorgulayarak Tabloya Alsanız Bilgileri Daha Rahat ve Güvenilir Olmaz mı?
Cevapla


HSayar
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H.... S....
109
05/01/2011
0
Edirne
Ofis 2007
09/03/2011,09:32
Çözüldü 
Elle yazmamak için bilgiler zaten elimde var, yeri geldikçe mahalle köy ekle butonuda konulabilir ama ben veriler dağınık değil sıralı iolsun istiyorum
adana seyhan a..... mahallesi
adana seyhan b..... mahallesi
.
.
.
zonguldak zonguldak merkez a... mahallesi
bartın bartın merkez b... mahallesi

gibi.

eğer manuel yöntemi kullanırsam
Edirne /ipsala /köprü
İzmir/Karşıyaka/Yamanlar
Zonguldak/Karadeniz Ereğli/ .....
Edirne/Edirne Merkez/Abdurrahim

vs. şeklinde gidecek. Ben dediğim gibi Mk ıdleri İl Id/İlçe Id/Mk adına göre sırala olsun istediğim için böyle bir şey istedim.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 160 17/11/2016, 12:45 atoz112
Çözüldü access olmadan veritabanı kullanmak mariachi232 4 1.824 14/11/2016, 16:49 atoz112
  Takvimde Personelin İzinli Olduğu Günleri Renklendirme Doğan Uludüz 2 110 31/10/2016, 18:26 Doğan Uludüz
  Seçilen Ayın Kaçıncı Ay Olduğu başka Sütunda Cevap Versin hgsoftware 6 174 19/10/2016, 10:29 hgsoftware
  Access hazır kağıda irsaliye kesimi Enduro Zonq 6 452 28/07/2016, 13:04 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya