Gün Hesaplama-Yazma
Tarih
05/01/2013 22:54
Konu Sahibi
yorum70
Yorumlar
4
Okunma
1795
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İyi Akşamlar;

Kadına şiddet konularının takibi için küçük bir program hazırlamaya karar verdim.

İskeleti hazırladım....Koruma SÜRESİNİ girip Koruma başlama tarihini girince, bitiş tarihini = Süre+Başlama tarihi için hesaplatmayı ve bitiş tarihi yaklaşan ilk 20 kayıtı form uzerinde görmek istiyorum...

İlk tasarımımda 7 Gün için hesaplattım, ancak diğer süreler için aynı kodu yazınca nedense hepsını 90 gün hesaplıyor.


Tşk.


Ek Dosyalar
.rar   6284koruma.rar (Dosya Boyutu: 61,88 KB / İndirme Sayısı: 24)
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.739
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,02:35
Çözüldü 
Tarih ekleme işlemlerinde dateadd kullamalısınız. İstediğiniz işlemi çalışmanıza uyguladım. Bu arada ister gün sayısını değiştirin, ister başlama tarihini değiştirin, koruma son tarihi yeniden hesaplanır.
Bu arada listenizin denetim kaynağına kalan gün diye bir alan ekledim ve liste kutunuzu buna göre sıralattım. Böylece 20 gün falan olayına girmeye gerek kalmadan en yakın tarihte biteceğe göre sıralanıyor. İşlem yaptıktan sonra liste kutusuna tıklarsanız güncelleniyor.


İnceleyin, kafanız takılan birşey olursa cevaplarım.


Ek Dosyalar
.rar   demiral_6284koruma.rar (Dosya Boyutu: 89,2 KB / İndirme Sayısı: 37)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Mehmet Ağbi teşekkür ediyorum, eklediğim soruna göre tam istediğim gibi hatta daha iyisi olmuş.İki sorun var, onlar üzerinde çalışayım, yapamazsam başka bir başlıkta yardım talebinde bulunurum.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.739
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,02:35
Çözüldü 
Tabii ki. Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum. Ama baştan söyleyeyim pas sökücü lazım. Acayip gıcırtılar geliyor benden Img-grin))
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Gıcırtılar pastan değildir ağbi,tecrübe ve bilginin siteye yansımasıdır.Elbette ki yokluğun belli oluyor.

Şimdilik sorun yok, konunun uzmanı arkadaşlarla görüşeciğim, koruma süresi bitenleri ne yapacağız, formda nasıl göstereceğiz ! Bir arkadaş, süresi bitenlerİ pasiF yap ve silme dedi,mantıklı geldi, fikirlere açığım.

kONU başlığı ,ç,n, sorun çözülmüştür.Teşekkür ediyorum.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  saat ücreti hesaplama dsmelbistan 5 191 12/01/2017, 13:01 atoz112
  Form üzerine değer getirme ve hesaplama yaptırma fatihkara 20 636 15/12/2016, 12:15 atoz112
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 239 15/11/2016, 12:08 ask200075
  Access Sorguda Yaş ve Yaş Grubu Hesaplama accessdelisi 4 245 31/07/2016, 19:56 ozanakkaya
  2 metin kutusundaki verileri başka bir metin kutusuna hesaplattırma hesaplama zorosx5 5 442 24/05/2016, 17:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya