Grafikte Tarih Aralığı
Tarih
19/01/2010 13:57
Konu Sahibi
trusa
Yorumlar
7
Okunma
1754
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



trusa
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
26
06/11/2009
0
İzmir
Ofis 2003
23/02/2016,08:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba değerli Arkadaşlar,

Uzun bir tablom var. Bu tablodaki iki parametreye göre grafik oluşturuyorum. Tarih girebileceğim 2 text box var. Buradan tarih girip grafiğin istediğim tarih aralığında oluşmasını nasıl sağlayabilirim ?
Basit bir örnek ekledim.

Yardımlarınız ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler..


Ek Dosyalar
.zip   Deneme_Ornek.zip (Dosya Boyutu: 16,6 KB / İndirme Sayısı: 9)
trusa, 06-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,20:35
Çözüldü 
Sn trusa vaktim olmadığından; ben basit bir şekilde sorguya tarih aralığı ekleyerek örnek ekledim. Saygılar...


Ek Dosyalar
.rar   Deneme_Ornek.rar (Dosya Boyutu: 13,08 KB / İndirme Sayısı: 13)
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn trusa, sorununuz çözüldümü? Lütfen sorduğunuz konu ile ilgili geri dönüş yapınız.
Cevapla

trusa
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
26
06/11/2009
0
İzmir
Ofis 2003
23/02/2016,08:58
Çözüldü 
Merhaba Sayın ercansahin,

benremix hocam cevap göndermiş teşekkür ederim. Fakat bir türlü forma uyarlıyamadım. Onun için uğraşıyordum..

Hocamın gönderdiğinde grafik sayfası açıldığında bir mesaj kutusu çıkıyor ve tarih girmemizi istiyor. İlk ve son tarihleri girildiğinde grafik istediğim aralıkta oluşuyor.
Fakat benim isteyipde başaramadığım, form üzerindeki text boxlara ilk ve son tarih girilip butona basıldığında grafiğin o aralıkta oluşması. Çünki; form açıldığında zaten dataların tamamından oluşan bir grafik var. İstendiği taktirde, istenilen tarih aralığındaki grafiğin görüntülenmesidir.

Yardımlarınız ve paylaşımlarınız için teşekkürler..


Ek Dosyalar
.rar   Deneme_Ornek_.rar (Dosya Boyutu: 13,08 KB / İndirme Sayısı: 5)
trusa, 06-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

EROLAKSAKAL
Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
4
12/05/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
03/06/2015,14:28
Çözüldü 
Sponsor Reklam
çorbada tuzum olsun o kadar insanın emeği bize geçti.


Ek Dosyalar
.rar   Deneme_Ornek.rar (Dosya Boyutu: 12,02 KB / İndirme Sayısı: 30)
EROLAKSAKAL, 12-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

trusa
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
26
06/11/2009
0
İzmir
Ofis 2003
23/02/2016,08:58
Çözüldü 
Sayın EROLAKSAKAL,

Desteğiniz için teşekkürler. Aynı sıkıntı devam ediyor. Grafik formu açıldığında tarih girilmesi için pencere çıkıyor.

Yardımlarınız için teşekkürler...
trusa, 06-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 165 15/01/2017, 12:43 usescrt
  İki Tarih Arası Rapor Hatası m_demir 14 277 24/12/2016, 23:03 m_demir
  İki Tarih Arası Hk. Serkan Çevik 2 119 24/12/2016, 20:24 Serkan Çevik
  İki Tarih Arası Rapor Almak m_demir 20 584 23/12/2016, 12:11 m_demir
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 457 03/12/2016, 00:13 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya