Giriş Maskesi Problemi
Tarih
16/09/2010 01:26
Konu Sahibi
UfukTekin
Yorumlar
6
Okunma
2292
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



UfukTekin
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
42
07/11/2009
0
Ofis 2010
06/01/2015,19:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Aynı formdaki dosya no kısmının yıl/rakam (örneğin 2009/214) v.s. şeklinde girilebileceği bir giriş maskesini nasıl yapabilirim acaba? Burada önemli olan yıl hanesinin 4 rakam eksiksiz girilmeye zorlanması ve ardından "/" simgesinin otomatik gelmesi. "/" simgesinden sonra 1-6 arası rakam gelebilir.

Bu son sorum çok önemli değil ama yardımcı olursanız program neredeyse mükemmel olacak..
UfukTekin, 07-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,23:08
Çözüldü 
Metin Kutusunun giriş maskesi olayına aşağıdakini yazınız.

Visual Basic Code
0000"/"000



Cevapla

UfukTekin
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
42
07/11/2009
0
Ofis 2010
06/01/2015,19:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam harikasınızImg-grin
Çok teşekkür ederim.
UfukTekin, 07-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,23:08
Çözüldü 
Rica ederim, giriş maskesi olayında dikkat etmeniz gereken bir durum var, eğer slashtan sonraki sayı 4 haneli olursa sonradan sıkıntı yaratabilir, bence 0123 şeklinde 4 haneli yapın.


Cevapla

UfukTekin
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
42
07/11/2009
0
Ofis 2010
06/01/2015,19:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam

Pardon hocam ama şu kısmı anlayamadım.
(16/09/2010, 01:57)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rica ederim, giriş maskesi olayında dikkat etmeniz gereken bir durum var, eğer slashtan sonraki sayı 4 haneli olursa sonradan sıkıntı yaratabilir, bence 0123 şeklinde 4 haneli yapın.
Mesajınızdan sonra denedim ve gerçekten 4 rakamlı dosya no giremedim. Ben 1 - 6 arası rakam girebilmeliyim. Ya da slash tan sonraki kısım için giriş maskesi, yani bir sınırlama olmamalı. Bu durumda bu mümkün mü acaba?

UfukTekin, 07-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,23:08
Çözüldü 
slashtan sonra eksik karakter sırınlaması olmaması ve 6 karakter girilebilmesi için

Visual Basic Code
0000"/"######


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  giriş maskeli kayıt edilen verinin listekutusunda farklı gözükmesi hknct 10 162 Dün, 21:37 hknct
  #Hata ve #Boyut! Problemi kadirdursun 8 123 11/01/2017, 12:29 kadirdursun
  Access 2016 - Grafik Problemi av.fatihberber 5 217 07/01/2017, 14:53 av.fatihberber
  Açılışta Şifreli Giriş Ekranı gizgiz 2 151 01/01/2017, 14:12 atoz112
  Access Bilgisine Giriş soyga0123 7 373 19/12/2016, 19:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya