Ftp de bulunan veri tabanına yazdırmak
Tarih
28/05/2012 15:14
Konu Sahibi
sebo19gs
Yorumlar
4
Okunma
1048
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sebo19gs
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... Y....
56
22/08/2009
0
İstanbul
Ofis 2010
07/04/2015,09:05
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba forumda olsun başka yerde olsun aramalarıma rağmen bulamadım. Açıkcası nasıl aratacaığımı da bilmiyorum Img-grin

ftp de bulunan bir database ile lokalde bulunan bir database arasında nasıl bilgi alışverişi yaptırabiliriz. Ya da lokladeki database yapılan bir kaydın direk ftp de ki database nasıl veri yazdırmasını sağlayabiliriz.
sebo19gs, 22-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
03/01/2017,10:40
Çözüldü 
ftp dekini nerede kullanacaksınız. Neden veri güncellemesine ihtiyac var. Eğer online vt kullanacaksanız o zamanda local dekine gerek yok. Img-grin
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

sebo19gs
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... Y....
56
22/08/2009
0
İstanbul
Ofis 2010
07/04/2015,09:05
Çözüldü 
Sponsor Reklam
şimdi durum şu Img-grin lokalde kullandığımız bir program var Access de yapılmış ve detaylı bir program. ftd de sitenin database var. müşteri siparişlerini takip etsin diye bir sistem kurduk. o bilgilerinin iki defa kayıt işlemi yapılıyor. biz de tek kayıt ta her yerde gözüksün istiyoruz. çünkü lokalde çok detaylı bir şekilde kayıt tutuluyor.
sebo19gs, 22-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

tolgahat
Üye Seviyesi: 0/6
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T....
72
20/05/2011
İstanbul
Ofis 2007
27/08/2016,15:03
Çözüldü 
Sizin için en iyi çözüm bence mysql veritabanıdır. Tek veri tabanı ile işinizi çok rahat çzöersiniz. Sitenizde kullandığınız script asp mi ?
Cevapla

sebo19gs
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... Y....
56
22/08/2009
0
İstanbul
Ofis 2010
07/04/2015,09:05
Çözüldü 
Sponsor Reklam
evet asp kullanıyorum. database olarak da Access kullanılmakta. database aşırı derecede veri mevcut. mysql e gecmeyi düşünmüyorum açıkçası. masa üstündeki database yaptığımız kaydın nerdeyse aynısından bir tane de ftp de ki database yapmasını istiyorum.
sebo19gs, 22-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 352 21/12/2016, 18:32 fatihkara
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 375 10/12/2016, 00:08 mbo69221088
  Aynı Ürün Koduna ait kaydın son alanındaki değeri,yeni kayıtta ilk alanına yazdırmak yenginoglu 2 134 23/11/2016, 08:49 yenginoglu
  ekte bulunan raporlama kısımlarını kaldırma maras321 5 209 16/11/2016, 20:41 maras321
  Raporu,Rapor Görünümü ile açmak ve yazdırmak IceMan7 3 190 16/11/2016, 13:53 IceMan7


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya