ftp adresine gidecek dosyayı metin kutusundan almak
Tarih
09/04/2012 13:30
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
1
Okunma
1010
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
iyi günler
bu ekledediğim kodda

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Sub TestFTPUpload()
On Error GoTo ErrHandler
Dim objFTP As InetTransferLib.FTP
Dim hedef As String 'BEN EKLEDİM
Dim sSVR As String 'BEN EKLEDİM
Dim kaynak As String 'BEN EKLEDİM

sSVR = Nz(Me.server_adres, "") & ":" & Nz(Me.server_port, "") 'BEN EKLEDİM
hedef = [server_heAdres] & [server_heDosya]
'ShellExecute(0, nil, sSVR, nil, nil, SW_SHOWDEFAULT)

 Set objFTP = New InetTransferLib.FTP
 With objFTP
 .FtpURL = sSVR
 .SourceFile = vbNullString
 .DestinationFile = hedef
 .AutoCreateRemoteDir = True
 If Not .IsConnected Then .DialDefaultNumber
 .ConnectToFTPHost [server_user], [server_password]
 .UploadFileToFTPServer
 End With


ExitHere:
 On Error Resume Next
 Set objFTP = Nothing
 Call SysCmd(acSysCmdRemoveMeter)
 Exit Sub
ErrHandler:
 MsgBox Err.Number & vbCrLf & Err.Description, vbCritical + vbOKOnly, Err.Source
 Resume ExitHere
End Sub


şu satırdaki
.SourceFile = vbNullString
kod ile göabknderilecek dosya seçiliyor
ama herseferinde seçmek yerine ben bunu tablodan

Xdosya_adi = Dlookup ("[dosya_adı]", "YEDEKLE", "[sno] = 1")

alarak yapmak istiyorum
nasıl yapabilirim
teşekkürler

@benbendedeilem
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
.SourceFile = Nz(DLookup("[DOSYA_ADI]", "DOSYAM", "cstr(tarih)='" & CStr(DMax("tarih", "DOSYAM")) & "'"), 0)
yazınca oluyormuş
@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 205 1 saat önce hknct
Çözüldü Liste kutusundan seçili olanı tablodan silme... direnist 11 3.147 13/01/2017, 08:07 mustim1547
  Metin Kutusu Hk. Serkan Çevik 2 65 12/01/2017, 20:28 Serkan Çevik
  ekran klavyesini tüm metin kutularında kullanmak zetyu 16 280 08/01/2017, 15:05 ozanakkaya
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 202 06/01/2017, 16:22 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya