formlardan bilgi alarak başka forma işleme
Tarih
12/04/2009 02:43
Konu Sahibi
m çakıcı
Yorumlar
9
Okunma
2171
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



m çakıcı
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
5
27/03/2009
0
Uşak
Ofis XP
14/12/2011,14:30
Çözüldü 
arkadaşlar
gönderdiğim örnekte form1 i kullanarak öğrenci formundan aktif kaydının öğrenci adını aynı şekilde öğretmen formundan aktif kaydının öğretmen adını ilgili metin kutuları çift tıklatıldığında yazmasını istiyorum
nasıl yaparım?


Ek Dosyalar
.rar   aa.rar (Dosya Boyutu: 33,94 KB / İndirme Sayısı: 11)
m çakıcı, 27-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.029
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:54
Çözüldü 
Öncelikle belirteyim, eklediğiniz uygulama hasarlı.

Form1'de bulunan öğretmen altformundaki adı alanının çift tıklandığında olayına

Kod:
[Forms]![Form1]![eşleştirme].[Form]![Öğr] = [adı]


öğrenci altformundaki adı alanının çift tıklama olayına

Kod:
[Forms]![Form1]![eşleştirme].[Form]![öğrtmn] = [adı]


yaz.



Ek Dosyalar
.rar   aa.rar (Dosya Boyutu: 48,26 KB / İndirme Sayısı: 20)
Cevapla


m çakıcı
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
5
27/03/2009
0
Uşak
Ofis XP
14/12/2011,14:30
Çözüldü 
zarar görmüş derken?
eşleştirme diye bir form oluşturmuş sanırım yanlış koddan dolayı problem çıkmıştı
karışmış olmasın
m çakıcı, 27-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.029
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:54
Çözüldü 
karıştırıp karıştırmadığımı anlayabiliriz, form1'e buton ekle. tıklama olayına kapanması için docmd.close yaz.
Cevapla


m çakıcı
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
5
27/03/2009
0
Uşak
Ofis XP
14/12/2011,14:30
Çözüldü 
dediğinizi yaptım sayın sleadgeab
sorun çıkmadı gönderdiğiniz dosyada da eşleşme formu problemli olduğunu gördüm
yardımlarınız için teşekkür ederim
m çakıcı, 27-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez.
Cevapla


accessdelisi
Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Kullanici Avatari
Aktif Üye
314
30/10/2008
24
-
Ofis 2010 32 Bit
04/12/2016,07:52
Çözüldü 
ben denedim, invalid procedure....... hatası verdi. Benim başımada geliyor. Fazla kurcalayınca böyle oluyor,
SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  sorguda sadece bilgi girilen alanları göstersin ahmet114 5 84 Dün, 09:04 ahmet114
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 198 15/11/2016, 00:59 shalala
  Sorgudan ifade alanını forma aldırma yenginoglu 2 78 10/11/2016, 01:34 yenginoglu
  Forma ekli dosyaları yazdırma knuur 4 155 08/11/2016, 22:32 ozanakkaya
  Forma toplu veri ekleyerek değer getirme Serkan Çevik 27 406 31/10/2016, 23:47 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya