Formdan Tabloya bilgi aktarma
Tarih
04/03/2009 17:32
Konu Sahibi
Kemal Durmuş
Yorumlar
17
Okunma
3892
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Kemal Durmuş
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
27/02/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
09/01/2011,17:03
Çözüldü 
Merhabalar


Access'e yeni başlıyorum. Bir form ve Tablo oluşturdum.
Amacım Forma girilen bilgileri Tabloya eklemek.Bunun için ne yapmalıyım.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   CH_VT.rar (Dosya Boyutu: 53,56 KB / İndirme Sayısı: 39)
Borcunu ödersen Hür Yaşarsın
Günahına tevbe edersen rahat ölürsün
(Hz.Ömer)
Cevapla


nihatkr
Ofis 2007-2003-2010
Kullanici Avatari
Onursal
814
29/10/2008
272
İstanbul
Ofis 2007
03/09/2016,04:40
Çözüldü 
Form sihirbazına girin. Tabloyu seçin, seçenekleri işaretleyin. ve tamam diyin.

Tablonuza giriş yapabileceğiniz şekilde form tablo ilişkisini sağlamış olacaksınız. gerisi dizayn işi.Aslında bunu yapmışsınız. siz formunuza bilgi girin o otomatikman tabloya alacaktır zaten.
Cevapla


goodfalles
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
306
11/12/2008
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2014,04:14
Çözüldü 
zaten buradada ekliyor kaydetdeyince
Cevapla


Kemal Durmuş
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
27/02/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
09/01/2011,17:03
Çözüldü 
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum

Ayrıca bir soru bonus1 den bonus5 e kadar olan alanın toplamını toplambonus alanında nasıl toplatıyoruz
Borcunu ödersen Hür Yaşarsın
Günahına tevbe edersen rahat ölürsün
(Hz.Ömer)
Cevapla


yazaki
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
60
8
24/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2007
21/07/2010,23:56
Çözüldü 
Arkadaşım örneğinde sorun yok . Yeni kayıt eklemek için de bir tane ekle butonu koy.Yada formun altındaki sağ ok ve yıldız şeklinde olan butona bas.
Biraz daha açıklarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Sorun ne anlayamadım ?
Cevapla


Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
yaptığınız tabloyu düzenleyin öncelikle. türkçe karakter ve boşluk kullanmayınız. birde kaydı direkt kaydedeceği için doldurulması gereken alanları tablondan belirle. gereksiz kayıt olmasın boşyere.sitedeki örneklerden inceleme yaparsanız daha güzel olacaktır.
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 193 15/11/2016, 00:59 shalala
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 305 09/11/2016, 23:35 mehami
  Seçime göre Excelle veri aktarma. metbal 5 140 06/11/2016, 12:56 atoz112
  Formda isim girdiğimde tabloya rakam atıyor 53rize 3 113 04/11/2016, 00:56 ozanakkaya
  Tabloya Eklenen Resmi Formda Gösterme Problemi peter088 2 128 19/10/2016, 20:24 peter088


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya