Formdan Forma Değer Aktarma
Tarih
17/05/2011 23:17
Konu Sahibi
~~KaG~~
Yorumlar
3
Okunma
1575
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar,
Benim Bir Sorum Var. Belki Bu Ne İşinize Yarabilir Diye Sorarbilirsiniz. Sadece Öğrenme Amaçlı. Img-grin. Sorum;
Benim 3 Adet Formum Var. 1 Formda adı Ve soyadı Diye Alanlarım Var. Bunları Yazıp Giriş Dediğimizde "Sayın 'adı ' 'soyadı' Hoşgeldiniz" Demekte Ve Form2 Açılmakta.
Form2 de İse 3 Label Ve MenüStrip Var. Bu Form Açıldığında Label1 Ve Label2 De Form1de Girilen adı Ve soyadı Yazmasını İstiyorum. Kullanıcı İşlemleri Dendiğinde İse Form3 Açılıyor. Form3de İse adı Ve soyadı Var. Bu adı Kısmında Form1de Girelen Değer Olacak Ve Enabled Özelliği False Olacak . Daha Sonra Kullanıcı soyadı Kısmını Değiştirdiğinde Form2 deki Label2 de Soyadı Değişecek. Böyle Birşey Mümkünmü Acaba ? (Umarım Sorum Anlaşılmıştır. Örnek Ekledim.


Ek Dosyalar
.rar   Formdan Forma Değer Aktarma.rar (Dosya Boyutu: 68,86 KB / İndirme Sayısı: 20)
Cevapla


erdem23
Cezalı
Kullanici Avatari
Cezalı Üye
29
5
21/04/2011
Elazığ
Ofis 2007
23/05/2011,19:10
Çözüldü 
Bu İşine Yarar


Ek Dosyalar
.rar   Formdan Forma Değer Aktarma.rar (Dosya Boyutu: 119,43 KB / İndirme Sayısı: 41)
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sn. erdem23,
Teşekkürler.Form2den Göstermekte. Peki Form3deki Değerle Form2 Deki Değerleri Değiştirmek İçin Bir Çözüm Yokmu?
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Arkadaşlar Çözümü Buldum Form3e Bunları Yazmak Yeterli. Sn. erdem23 İlginizden Dolayı Tesekkur

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Public Class Form3

 Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
 Form2.Label2.Text = TextBox2.Text
 End Sub

 Private Sub Form3_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
 TextBox1.Text = Form1.TextBox1.Text
 TextBox1.Enabled = False
 End Sub
End Class



Ek Dosyalar
.rar   Formdan Forma Değer Aktarma.rar (Dosya Boyutu: 120,42 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Comboboxa tekrarlanan verileri tek olarak aktarma chevy 5 2.013 10/02/2014, 18:25 chevy
Çözüldü Başka Forma Geçişlerinde Datagrid Yenilenmiyor facenoise 2 1.481 25/05/2013, 09:03 alpeki99
Çözüldü Combobox'taki textlere değer atama photowedat 9 4.038 01/07/2011, 14:24 photowedat
Çözüldü Forma eklediğim nesneler programı çalıştırdığımda gözükmüyor.. qroniq_wqha 7 3.157 29/05/2011, 11:06 ~~KaG~~
Çözüldü Formdan forma parolalı geçiş qroniq_wqha 4 1.616 20/05/2011, 09:53 qroniq_wqha


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya