Formdaki Kritere Göre Başka Formda Kayıt Bulmak
Tarih
27/12/2012 00:02
Konu Sahibi
Kursun_i
Yorumlar
3
Okunma
861
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba,
Öncelikle açık ve anlaşılır anlatımınız için teşekkür ederim. Süzme işlemini kendi örnek veritabanımda denedim. Birebir anlattıklarınızı yaptığımı düşünüyorum ama bir hata ile karşılaştım. Hata kaynağını bir türlü bulup düzeltemedim, sorunu anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Süzme yapmak için oluştruduğum metin kutusuna herhangibir karakter girdiğim anda program "Invalid use of null" hatası vererek kırılıyor. Ancak başka bir metin kutusunda tıklayıp, yeniden süzme yapması gereken metin kutusuna giderek yazdığım karakteri sildiğimde, sildiğim karakterle başlayan kayıtları süzüyor.

Hata string tanımladığım metin ismindeki değişkene metin kutusunun değerini aktaran satırda gerçekleşiyor.

metin = KitapKutusu.Value satırında
"KitapKutusu.value = Null" hatası veriyor.

Örnek veeri tabanımı gönderiyorum. Kodlar Arama butunundaki formda yazılmıştır. Zaman ayırıp incelerseniz çok sevinirim. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   Örnek.rar (Dosya Boyutu: 158,8 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
801
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sn: Kursun_i lütfen öncelikle Site Kurallarını okuyunuz. sorularınızı başka konular altına değil kendi konunuzu açıp yapamadığınız yerleri anlaşılır bir şekilde maddeler halinde sorunuz.
konu tarafımdan bölünmüş ve yeni konu olarak değiştirilmiştir.
POWER  'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT  AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
801
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sponsor Reklam
lütfen kontrol edip geri bildirimde bulununuz.


Ek Dosyalar
.rar   ozguryasin_Örnekk.rar (Dosya Boyutu: 135,62 KB / İndirme Sayısı: 36)
POWER  'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT  AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

Çözüldü 
Öncelikle, geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ben sorunumu aynı konu ile ilgili gördüğüm için o konunun altına yazmıştım. Hemen Site Kurallarını okuyorum. Tekrar teşekkür ederim.
Gönderdiğiniz dosyayı inceledim ve eksiğimi gördüm. Çok teşekkür ederim. Şimdi adam akıllı bir projeye dönüştürebilirim. Emeğinize sağlık.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 241 Dün, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 180 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 148 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 219 11/01/2017, 08:54 uiakouwr


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya