formdaki iki alanı toplatamıyorum lütfen yardım edermisiniz
Tarih
15/02/2009 23:48
Konu Sahibi
nadinb
Yorumlar
5
Okunma
1539
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



nadinb
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
31
10/02/2009
0
İstanbul
Ofis 2000
26/11/2014,14:01
Çözüldü 
arkadaşlar merhaba,
oluşturduğum formda bazı alanları sorgudan alıyorum. istediğim form3 teki ilk okuma ve son okuma değerlerini toplatıp tüketilen miktara yazmak ama ben sadece son okuma değerini yazdırabildim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz nerde hata yapıyorum.bu iki alanı sayı olarak bir değişkene de atadım.şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   bms.rar (Dosya Boyutu: 50,91 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,16:41
Çözüldü 
sayın nadinb
öncelikle tablolarınız bir tuaf geldi kusurumla bakmayın ama ,bu tarih1 ve tarih2 değerlerini tutacağız bir alan yok,bence bunları bir gözden geçirin daha sonrasında
=Topla([tarih1])+([tarih2]) şeklinde istediğiniz metin kutusunda toplatabilirsiniz...kolay gelsin
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.732
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,02:10
Çözüldü 
Dim a, b As Integer

bu değişken tanımını en üstte yapın. Aradaki değişken tanımlarını silin. Eğer yine tatmin edici sonuç alamazsanız bir modül açıp içine

global a, b as integer

yazıp kaydedin. Sonra da programın istediğiniz noktasında kullanın. Ama ben denedim, en üstte dim a, b as integer yazmanız yeterli...

Kolay gelsin.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


nadinb
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
31
10/02/2009
0
İstanbul
Ofis 2000
26/11/2014,14:01
Çözüldü 
öncelikle cevaplarınız için teşekkürler çok tecrübem olmadığından formunuzdaki bilgiler doğrultusunda sorunlarımı çözmeye çalışıyorum o yüzden size karmaşık gelebilir bu formdaki değerleri bir yerde depolamasını istemiyorum sadece çıkan sonucu yazdıracağım , formla ilgili kalan tek problemim şu no alanı otomatik sayı olarak gelsin istiyorum ama tablolarımda böyle bir alan yok bunu formda sağlayabilirmiyim her seferinde değeri+1 yapacak şekilde


Ek Dosyalar
.rar   bms.rar (Dosya Boyutu: 51,61 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.732
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,02:10
Çözüldü 
Kime ne yazdığınızı veya teşekkür mü edip açıklama mı yaptığınızı pek anlayamadım ama sanırım benim önerimi uygulamışsınız. Otomatik sayı konusunda ise bu sitede bir ders yazmıştım. Bir de örneği var. Otomatik sayıyı elle oluşturalım diye bir ders. Onu bir inceleyip kendiniz uygulasanız?

http://www.accesstr.net/otomatik-sayiyi-...-1640.html
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.732
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,02:10
Çözüldü 
Bu süre içerisinde bir dönüş olmadığı için konuyu Cevaplanmış Konular bölümüne taşıyorum.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdaki bir alan göre alt formda alanları gizleme enderya 2 81 20/11/2016, 19:34 ozanakkaya
  Formdaki seçili / aktif kayda göre pdf olarak kaydetmek mehmetb84 3 154 07/11/2016, 14:08 mehmetb84
  Sorguda kriteri boş bırakma için yardım. okumas 3 168 24/09/2016, 11:43 okumas
Exclamation ACCES mde yardim Mehemmed Fehradli 3 168 24/09/2016, 00:18 ozanakkaya
  access Formu Tam ekran yapma yardım Onur Akgül 10 413 06/08/2016, 20:39 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya