Formdaki alanların başka tabloya kayıt edilmesi
Tarih
19/12/2011 23:45
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
12
Okunma
2867
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,17:27
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar
ekli çalışmamdaki FRM_HESAPLAMA formunda urun kodu 1 seçildikten sonra bazı hesaplamalar yapıyor. bu hesaplamalardan kırmızı dolgu ile seçilmiş alanları TBL_MALIYET e kayıt ettirmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla,


Ek Dosyalar
ASB_3.rar
[60.98 KB]
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.972
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,17:37
Çözüldü 
Ofis sürümünüz 2003 dolayısıyla hesaplanan alanları tabloya kaydetmeyiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,17:27
Çözüldü 
sayın alpeki99 kayıt etmemin nedeni oradan maliyeti hesaplanan malzemelerin raporunu almam için sorunmu olur acaba.
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.972
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,17:37
Çözüldü 
Nerede hesaplıyorsanız aynı yöntem ile raporda da hesaplamanız en doğrusu.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,17:27
Çözüldü 
ok. ama kayıt yaptırmak istersem nasıl olacak sayın alpeki99
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.972
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,17:37
Çözüldü 
Hesaplamaları yaptığınız iki metin kutusu olsun adları a ile b olsun.

Visual Basic Code
TBL_MALIYET.Value = a + b

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Mükerrer Kayıt Hk. Serkan Çevik 2 66 Dün, 22:37 Serkan Çevik
  Aynı Kişi adı ile Yeni Kayıt eklemek Mesut Kaytan 6 210 29/11/2016, 13:49 Mesut Kaytan
  Güncelleştirme Sorgusu Çalıştırınca Kayıt Kilit Hatası Hakkında shalala 2 51 23/11/2016, 00:39 shalala
  Formdaki bir alan göre alt formda alanları gizleme enderya 2 80 20/11/2016, 19:34 ozanakkaya
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 191 15/11/2016, 00:59 shalala


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya