Formdaki alanda hesaplanan verinin tablodaki alana yazdırılması
Tarih
17/03/2014 20:40
Konu Sahibi
danke
Yorumlar
3
Okunma
995
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



danke
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
185
10/05/2009
0
Ankara
Ofis 2007
14/01/2017,01:32
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar kolay gelsin, ekte gönderilen programda iki tarih arasındaki yıl, ay ve gün farkı hesap ediliyor, ancak formda hesap edilen bu yıl farkını tabloya yazdırabilir miyiz?

İlgilenip cevap verecek herkese şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   ikitarih arasındakigün, ay, yıl,hesapla.rar (Dosya Boyutu: 24,37 KB / İndirme Sayısı: 3)
danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
4.798
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Çözüldü 
merhaba,

ek'te talebinize dair küçük bir örnek mevcut.inceleyebilirsiniz.
tarihleri seçerken,takvim uygulaması da söz konusu.açıklama,formda yer almaktadır.

kendi çalışmanıza adapte edebilirsiniz.

iyi çalışmalar,
saygılar.


Ek Dosyalar
.rar   TarihFarkiATOZ.rar (Dosya Boyutu: 47,83 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

danke
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
185
10/05/2009
0
Ankara
Ofis 2007
14/01/2017,01:32
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın atoz112 cevabınız için teşekkürler, örneğinizde hesaplanan tarih, ay ve gün tablodaki alana aynen istediğim gibi yazılıyor, ancak ben uygulamama uygulayamadım.
Modül kısmının dışında, tarihlerde olay kısmı açılan tarih için olduğunu gördüm.
Hesaplanan yerle ilgili ise ilişkinin nasıl kurulduğunu anlamadım
Yardımcı olursanız sevinirim
İlginiz için teşekkürler.
danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
4.798
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Çözüldü 
merhaba,

uygulamanızı 2003 olarak da ekleyebilir misiniz lütfen incelemek için.

ayrıca,gerek modül gerekse de form kodlamaları içerisinde yapılan işlemlerin neler olduğu açıklama ifadeleriyle belirtilmişti.formdaki işlemlerin dışında bütün aşama aslında iki hususa dayanmaktadır.birincisi,fonksiyon kodlarıdır.ikincisi de,fonksiyonun çalışması için gereken formdaki tıklandığında olayının içerisinde yer alan iki tarihin değişken değer atamasıdır.

dediğim gibi,örneğinizi 2003 olarak ekleyebilirseniz,uygulama üzerinden de gereken destek sağlanabilecektir.

iyi çalışmalar,
saygılar.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  giriş maskeli kayıt edilen verinin listekutusunda farklı gözükmesi hknct 10 177 21/01/2017, 21:37 hknct
  alt formdan çıkışta ana formdaki alanı güncelleme hknct 2 81 20/01/2017, 11:45 hknct
  Formaki Temizle Butonuna Tablodaki Sutunu Temizleme Kodu eklemek haziran4 3 80 05/01/2017, 17:06 haziran4
  Tablodaki 1' lerin saydırılması ertans 2 81 22/12/2016, 17:09 ertans
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 312 08/12/2016, 21:40 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya