formda kod yazma
Tarih
05/02/2010 17:37
Konu Sahibi
HAYRİ AKIN
Yorumlar
17
Okunma
3369
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



HAYRİ AKIN
cengaver
Kullanici Avatari
Aktif Üye
50
10/12/2009
0
Ankara
Ofis 2003
15/06/2013,14:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ekteki göndermiş olduğum accseste form2 deki maliyenin ve ssk nın toplamlarını kod ile yazmak istiyorum.


Ek Dosyalar
.rar   personel listesi.rar (Dosya Boyutu: 19,79 KB / İndirme Sayısı: 13)
HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.176
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:58
Çözüldü 
forma metin kutusu ekleyip denetim kaynağına

Kod:
=[Metin14]+[Metin16]


veya

açılan kutunun güncelleşme sonrasında olayına

Kod:
Metin18 = Metin14 + Metin16


yazın.

Cevapla

HAYRİ AKIN
cengaver
Kullanici Avatari
Aktif Üye
50
10/12/2009
0
Ankara
Ofis 2003
15/06/2013,14:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
benim anlatmak istediğim maliye toplamını kod ile yazmak istiyorum
HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın Adaşım;
Örneğini açmak ve konuyu daha iyi anlamak babında bir şey sormak istiyorum:
* Yılı seçiyoruz.Diyelim 2006 yı seçtik. Altta Maliye ve SSK toplamlarını alırken kıstasımız ne olacak? Şöyle açıklayayım ilk önce "gorbaslayılı" adlı alan 2006 mı bakacağız sonra bu alan 2006 olan ve maliye olan kaç tane?, ssk kaç tane onu mu sayacağız?
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

HAYRİ AKIN
cengaver
Kullanici Avatari
Aktif Üye
50
10/12/2009
0
Ankara
Ofis 2003
15/06/2013,14:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
2006 yılı seçtikten sonra görevebaşlama yılı 2006 olan maliye kaçtane ssk kaç tane bunu kod olarak yazmak istiyorum
HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.176
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:58
Çözüldü 
sayın hayri16, mevzuyu anlamak için aşağıdaki konuyu incemelisin

sorgu 

sn HAYRİ AKIN,
açılır kutunun güncelleşme sonrasında olayına aşağıdaki kodu yaz,

Kod:
Metin14 = DCount([sno], "Sorgu1", "[çalıştığıkurum]='MALİYE'")
Metin16 = DCount([sno], "Sorgu1", "[çalıştığıkurum]='SSK'")


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 217 11/01/2017, 08:54 uiakouwr
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 202 06/01/2017, 16:22 atoz112
  Formda düzenleme yaptığımda kaydetmeden işlemi geri almak raburabu 8 327 26/12/2016, 11:38 raburabu
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 325 21/12/2016, 18:32 fatihkara
  Formda Ve Raporda Rakamları Yazıya Çevirme fatihkara 4 116 19/12/2016, 17:39 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya