formda hesaplama
Tarih
21/10/2013 16:15
Konu Sahibi
fascioğlu
Yorumlar
9
Okunma
1373
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
162
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Selam,herkese hayırlı günler dilerim
Arkadaşlar,daha önce üzerinde çalıştığım İlişkisiz Metin Kutularında toplama adlı çalışma ile ilgili bir konu açmıştım ve bu konu çözüldü,
Ancak yeni bir kaç ekleme yaptım,ve bu eklemeler sonucunda aşağıdaki aksama meydana geldi.
Olay şu,Açılan kutudan seçtiğim ürün fiyatını metin kutusuna atıyor buraya kadar sorun yok ancak adedini yazdığımda tutarı metin kutusuna atmıyor,ancak ya 2 ci metin kutusunda işlem yaptığımda 1 nci metin kutusunda yaptığım işlemi tamamlıyor yada hesapla dediğimde tamamlıyor.Bu sıkıntı neden kaynaklanabilir. Saygılarımla
Ek Dosyalar
BİLGİSAYAR TOPLAMA.rar

Cevapla

cttm98
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... J....
212
2
24/04/2012
155
İstanbul
Ofis 2007
18/05/2016,18:49
Çözüldü 
Açılana kutularda güncelleştirme sonrasında
Me.Fıyat1 = Me.Açılan_Kutu54.Column(1)
topla
-----
Me.T1 = Val(Me.Fıyat1) * Val(Me.M1)
-----

Me.M1 = 1 (Bu Kodu topla'dan önce yazman gerekiyor "Bir değer vermeden çarpım yapamazsın")
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir
Cevapla

cttm98
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... J....
212
2
24/04/2012
155
İstanbul
Ofis 2007
18/05/2016,18:49
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Kdv ve iskonto kutusunda değer değiştikten sonra yeniden hesapla (topla'ya yönlendirdim)
Örnek ekte inceler misiniz?


Ek Dosyalar
.rar   BİLGİSAYAR TOPLAMA.rar (Dosya Boyutu: 45,16 KB / İndirme Sayısı: 25)
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir
Cevapla

fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
162
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sevgili kardeşim biraz kafam karıştı
Me.M1=1
M1 Miktar1 peki = 1 ne anlama geliyor çözemedim,benim örnek üzerinde yapabilirmisin
Cevapla

cttm98
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... J....
212
2
24/04/2012
155
İstanbul
Ofis 2007
18/05/2016,18:49
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ekledim
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir
Cevapla

fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
162
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Tamam örneğinizi inceledim,direkt adet kısmına 1 atıyor,istendiğinde adet sayısını değiştirebiliyoruz,peki direkt 1 yerine 0 atsa ve miktarı belirleme işini kullanıcıya bıraksa daha iyi olmazmı.

Teşekkür ederim dostum sağol varol,emeğine sağlık,sorun çözülmüştür.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  saat ücreti hesaplama dsmelbistan 5 181 12/01/2017, 13:01 atoz112
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 219 11/01/2017, 08:54 uiakouwr
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 206 06/01/2017, 16:22 atoz112
  Formda düzenleme yaptığımda kaydetmeden işlemi geri almak raburabu 8 331 26/12/2016, 11:38 raburabu
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 331 21/12/2016, 18:32 fatihkara


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya