formda hesaplama
Tarih
21/10/2013 16:15
Konu Sahibi
fascioğlu
Yorumlar
9
Okunma
1335
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
159
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Selam,herkese hayırlı günler dilerim
Arkadaşlar,daha önce üzerinde çalıştığım İlişkisiz Metin Kutularında toplama adlı çalışma ile ilgili bir konu açmıştım ve bu konu çözüldü,
Ancak yeni bir kaç ekleme yaptım,ve bu eklemeler sonucunda aşağıdaki aksama meydana geldi.
Olay şu,Açılan kutudan seçtiğim ürün fiyatını metin kutusuna atıyor buraya kadar sorun yok ancak adedini yazdığımda tutarı metin kutusuna atmıyor,ancak ya 2 ci metin kutusunda işlem yaptığımda 1 nci metin kutusunda yaptığım işlemi tamamlıyor yada hesapla dediğimde tamamlıyor.Bu sıkıntı neden kaynaklanabilir. Saygılarımla
Ek Dosyalar
BİLGİSAYAR TOPLAMA.rar
Cevapla


cttm98
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... J....
212
2
24/04/2012
155
İstanbul
Ofis 2007
18/05/2016,18:49
Çözüldü 
Açılana kutularda güncelleştirme sonrasında
Me.Fıyat1 = Me.Açılan_Kutu54.Column(1)
topla
-----
Me.T1 = Val(Me.Fıyat1) * Val(Me.M1)
-----

Me.M1 = 1 (Bu Kodu topla'dan önce yazman gerekiyor "Bir değer vermeden çarpım yapamazsın")
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir
Cevapla


cttm98
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... J....
212
2
24/04/2012
155
İstanbul
Ofis 2007
18/05/2016,18:49
Çözüldü 
Kdv ve iskonto kutusunda değer değiştikten sonra yeniden hesapla (topla'ya yönlendirdim)
Örnek ekte inceler misiniz?


Ek Dosyalar
.rar   BİLGİSAYAR TOPLAMA.rar (Dosya Boyutu: 45,16 KB / İndirme Sayısı: 25)
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir
Cevapla


fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
159
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sevgili kardeşim biraz kafam karıştı
Me.M1=1
M1 Miktar1 peki = 1 ne anlama geliyor çözemedim,benim örnek üzerinde yapabilirmisin
Cevapla


cttm98
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... J....
212
2
24/04/2012
155
İstanbul
Ofis 2007
18/05/2016,18:49
Çözüldü 
ekledim
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir
Cevapla


fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
159
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Tamam örneğinizi inceledim,direkt adet kısmına 1 atıyor,istendiğinde adet sayısını değiştirebiliyoruz,peki direkt 1 yerine 0 atsa ve miktarı belirleme işini kullanıcıya bıraksa daha iyi olmazmı.

Teşekkür ederim dostum sağol varol,emeğine sağlık,sorun çözülmüştür.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 153 27/11/2016, 13:36 53rize
  Access Formda Tümünü Seç Buton Olay Yordamı Ekleme ? mehami 7 294 25/11/2016, 18:36 mehami
  Formdaki bir alan göre alt formda alanları gizleme enderya 2 82 20/11/2016, 19:34 ozanakkaya
  Alt Formda Satır Silindiğinde Yeniden Hesaplatmak shalala 2 142 17/11/2016, 09:44 shalala
  Sorgudaki değişime göre formda uyarı vermek mehmetb84 4 140 16/11/2016, 23:08 mehmetb84


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya