formda her zaman son veri gözüksün
Tarih
18/01/2010 15:12
Konu Sahibi
mehmetf
Yorumlar
9
Okunma
2028
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



mehmetf
Üye
Kullanici Avatari
Üye
22
8
29/10/2009
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
17/06/2013,21:03
Çözüldü 
Arkadaşlar,
Formda kaynak olarak gösterdiğim tablonun, her açışımda en son kayıtta kalmasını istiyorum.
normalde her açılışta ilk kayda gidiyor.
bunu ile ilgili nasıl bir durum önerirsiniz ?


Ek Dosyalar
.zip   şirket.zip (Dosya Boyutu: 15,41 KB / İndirme Sayısı: 7)
mehmetf, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
form load olayına DoCmd.GoToRecord , , acLast yazabilirisiniz
ya da kayıt kaynağının sonuna order by ID desc yazabilirisiniz.
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla


mehmetf
Üye
Kullanici Avatari
Üye
22
8
29/10/2009
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
17/06/2013,21:03
Çözüldü 
VB ile aram pek iyi değil rica etsem örnek uygulama üzerinde gösterebilirmisiniz ?
mehmetf, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/12/2016,23:51
Çözüldü 
Bilgisayarcı hocama saygılarla;

Dilerseniz kendiniz formunuzu tasarım görünümünde açarak kod bölümünde

Kod:
Private Sub Form_Load()
DoCmd.GoToRecord , , acLast
End Sub

yazabilirsiniz. Ben sizin için yaptım. Dilerseniz de örneği incelersiniz. Saygılarımla



Ek Dosyalar
.rar   şirket_2010-01-18.rar (Dosya Boyutu: 10,11 KB / İndirme Sayısı: 21)
Cevapla


firdevs
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
296
22/02/2009
46
İzmir
Ofis 2003
12/05/2014,23:39
Çözüldü 
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim . Bu konudan ben de muzdariptim.
Filtrelemede Ölçüt
Like"*"&[metin kutusu]&"*"
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,00:58
Çözüldü 
Sayın mehmetf sorunuz çözüldüyse lütfen geri bildirimde bulunun.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 202 2 saat önce mbo69221088
  alt veri sayfasındaki verileri formda görmak murat dikme 4 68 07/12/2016, 18:14 murat dikme
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 160 27/11/2016, 13:36 53rize
  Access Formda Tümünü Seç Buton Olay Yordamı Ekleme ? mehami 7 316 25/11/2016, 18:36 mehami
  Formdaki bir alan göre alt formda alanları gizleme enderya 2 90 20/11/2016, 19:34 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya