Formda Girişi Yapılan Verinin Tabloya İşlenememesi
Tarih
26/12/2011 13:35
Konu Sahibi
PENTAGRAM1334
Yorumlar
3
Okunma
916
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



PENTAGRAM1334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
16/09/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
27/01/2015,16:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın arkadaşlar,

Ekte yer alan dosyam için daha önce konu başlatmıştım. Sorularımdan biri sağolsun alpeki99 tarafından yanıtlandı. Diğer sorumu ise burada sormak istiyorum.

Problem şu:
F-GIRIS'te girdiğim verilerden md (Müdürlük) ve grup (Grup Adı) T-GIRIS'e atılmıyor. Dolayısıylada sorgu1'e de gitmediği için R-Detay'da da göremiyorum.

Sorgulama yaparken soruların istatistiği doğru çıkıyor. Ama hangi müdürlük ve grup olduğunu vermiyor.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Ek Dosyalar
eğitim.rar
[46.54 KB]
PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

iscinar
İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
856
30/05/2011
272
İstanbul
Ofis 2007
13/12/2016,16:01
Çözüldü 
İlgil alanların Denetim Kaynağını kontrol ederseniz sanırım çözümü bulacaksınız.
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

PENTAGRAM1334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
16/09/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
27/01/2015,16:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
iscinar kardeş çok teşekkür ederim. çözdüm olayı. hallettim. Bir tek sorgu kısmı kaldı. Sorgulamada sadece eğitim ve tatbikata göre ortalamayı veriyor. Sorgulama ekranında seçtiğim parametrelere göre sorgulama yaptırmıyor bana. Aynı şekide görüşte de bu sorunu yaşıyorum.

bu konuda da yardımda bulunursanız sevinirim.
Ek Dosyalar
eğitim.rar
[46.73 KB]
PENTAGRAM1334, 16-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

iscinar
İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
856
30/05/2011
272
İstanbul
Ofis 2007
13/12/2016,16:01
Çözüldü 
Forum kuralları gereği sorunu yeni konu açarak daha detaylıca yazarsan ne yapmak istediğini tam olarak anlamış oluruz. Yeni soru için tekrar örnek yüklemek yerine adresi kopyalayabilirsin sanırım. Bu sayede cevap için fazla beklemek zorunda kalmazsın.
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 22 7 saat önce siyahca
  E-Okul sistemindeki linke kullanıcı girişi sağlamak idrisy 8 248 11/01/2017, 17:44 idrisy
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 219 11/01/2017, 08:54 uiakouwr
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 210 06/01/2017, 16:22 atoz112
  Listedeki tüm kayıtları tabloya ekleme nightashes 2 90 01/01/2017, 11:54 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya