Formda ek işlem
Tarih
21/09/2011 16:57
Konu Sahibi
accestr seven
Yorumlar
7
Okunma
1597
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accestr seven
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
99
26/05/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
12/01/2013,23:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Değerli Arkadaşlar
Rapor1 de,Banka gelir ve giderleri alt formunu ekledim.Gelir ve gider farkı,ile banka gelir ve gider farkını bulmak suretiyle Kasa Miktarını bulmak istiyorum.Neticeyi alamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar


Ek Dosyalar
.rar   Formda fark işlemi.rar (Dosya Boyutu: 115,21 KB / İndirme Sayısı: 20)
accestr seven, 26-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

boolean_
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
529
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
22/01/2017,23:30
Çözüldü 
Açıklamanızdan çok fazla bir şey anlamadım yani form1 de gelir ve gider alt formu ekledim demişsiniz ama sadece giderler alt formu var ayrıca metin3 ve miktar neyi ifade ediyor anlayamadım biraz daha açıklayıcı anlatırsanız yardımcı olmak daha kolay olacaktır. Yani gelir ve gider farkını nereye yazacak kasa miktarını nereye yazcak vs.
Cevapla

accestr seven
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
99
26/05/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
12/01/2013,23:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn boolean
Rapor1 formunda demem gerekiyordu .Yanlış yazmışım.Rapor1 Formu üzerinde Kasa farkı alacam.Teşekkürler
accestr seven, 26-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Rapor1 formunuzdaki

Metin1 için

SQL Code
=Nz(DSum("[GelirMiktar]";"BANKAGELİRLERİ");0)


Metin2 için de

SQL Code
=Nz(DSum("[GiderMiktar]";"BANKAGİDER");0)


bunu yazsanız isteğinizi karşılar mı?

BANKAGELİRLERİ GELİR GİDER FARKI adlı alt formun bir anlamı yok gibi geldi bana, Banka işlerinden anlamam ama istediğinizi yukarıdaki işlem verecektir size.

veya bu şekilde de kullanabilirsiniz

Visual Basic Code
Private Sub Form_Load()
Metin1.Value = Nz(DSum("[GelirMiktar]", "BANKAGELİRLERİ"), 0)
Metin2.Value = Nz(DSum("[GiderMiktar]", "BANKAGİDER"), 0)

End Sub


Kolay gelsin

Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın accesstr seven programınız ile ilgili olarak emek harcamışsınız ancak, emeklerinizin boşa gitmemesi için,
"Yapılmaması Gereken Ölümcül hatalar" konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

accestr seven
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
99
26/05/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
12/01/2013,23:13
Çözüldü 
Teşekkürler Sn Puletin.Bundan sonra daha dikkat edeceğim.İkazınıza teşekkür

accestr seven, 26-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 222 11/01/2017, 08:54 uiakouwr
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 221 06/01/2017, 16:22 atoz112
  Metin Kutusu pasif iken formun işlem yapıyor gibi davranış sergilemesi murat dikme 10 252 28/12/2016, 17:05 murat dikme
  Formda düzenleme yaptığımda kaydetmeden işlemi geri almak raburabu 8 354 26/12/2016, 11:38 raburabu
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 352 21/12/2016, 18:32 fatihkara


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya