formda #ad? hatası
Tarih
29/04/2009 20:50
Konu Sahibi
kismet_vural
Yorumlar
9
Okunma
3343
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kismet_vural
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
4
26/03/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
05/05/2010,18:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaslar ya ben bı veritabanı yaptım ama formdakı bır tablodakı kayıtta #ad? hatası var ben o hatanın oldugu bılgılerı baska tablodan aldım bu yusden mı hata veriyor ilgilenırsenız cok sevınırımm
kismet_vural, 26-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:06
Çözüldü 
örneğiniz yok ama ,şöyle diyeyim
forma aldığınız tablo alanından biri değil ondan sanırım,tablonuzdaki alanlardan bir alan girmelisiniz
Cevapla

kismet_vural
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
4
26/03/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
05/05/2010,18:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
yaa ornegım var ama eklentı boyutu sadece 50 mb kabul edıyor benımkıde 55 mb ben sıze verı tabanını yollasam hataya bakıp nedenını bana soyleyebılırmısınız rıca etsem bıde veri tabanını nasıl sıze yollayabılırım
kismet_vural, 26-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Evet, aynen dediğiniz sebepten dolayı hata veriyor. Eğer bu alanı da kullanmak zorundaysanız ve bu kullanmak istediğiniz alan diğer tablo ile ortak bir alansa iki tablo arasında bir ilişki oluşturmalı ve bu iki tablodan oluşan bir sorgu oluşturup formun kayıt kaynağını bu sorgu olarak belirlemelisiniz. Böylece hem o alanı kullanmış hem de formda belirttiğiniz bütün alanların kaydını yapmış olursunuz...
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:06
Çözüldü 
Sponsor Reklam
veri tabanını sıkıştır=araçlar/veritabanıhizmet /veri tabanını sıkıştıronar yap ,daha sonra rar'la gönder
Cevapla

kismet_vural
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
4
26/03/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
05/05/2010,18:22
Çözüldü 
teşekkür ederim bu bilgi benim için çok yararlı oldu bir de yaptığım veri tabanını size yollasam nasıl olduğuna dair bana bir fikir verirmisiniz rica etsem
kismet_vural, 26-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 219 11/01/2017, 08:54 uiakouwr
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 211 06/01/2017, 16:22 atoz112
  Accessten excel bağlantısı ile veri alırken parola hatası. Mecnun24 8 244 02/01/2017, 20:11 Mecnun24
  Formda düzenleme yaptığımda kaydetmeden işlemi geri almak raburabu 8 338 26/12/2016, 11:38 raburabu
  İki Tarih Arası Rapor Hatası m_demir 14 291 24/12/2016, 23:03 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya