formda #ad? hatası
Tarih
29/04/2009 20:50
Konu Sahibi
kismet_vural
Yorumlar
9
Okunma
3291
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kismet_vural
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
4
26/03/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
05/05/2010,18:22
Çözüldü 
arkadaslar ya ben bı veritabanı yaptım ama formdakı bır tablodakı kayıtta #ad? hatası var ben o hatanın oldugu bılgılerı baska tablodan aldım bu yusden mı hata veriyor ilgilenırsenız cok sevınırımm
kismet_vural, 26-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:08
Çözüldü 
örneğiniz yok ama ,şöyle diyeyim
forma aldığınız tablo alanından biri değil ondan sanırım,tablonuzdaki alanlardan bir alan girmelisiniz
Cevapla


kismet_vural
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
4
26/03/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
05/05/2010,18:22
Çözüldü 
yaa ornegım var ama eklentı boyutu sadece 50 mb kabul edıyor benımkıde 55 mb ben sıze verı tabanını yollasam hataya bakıp nedenını bana soyleyebılırmısınız rıca etsem bıde veri tabanını nasıl sıze yollayabılırım
kismet_vural, 26-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Evet, aynen dediğiniz sebepten dolayı hata veriyor. Eğer bu alanı da kullanmak zorundaysanız ve bu kullanmak istediğiniz alan diğer tablo ile ortak bir alansa iki tablo arasında bir ilişki oluşturmalı ve bu iki tablodan oluşan bir sorgu oluşturup formun kayıt kaynağını bu sorgu olarak belirlemelisiniz. Böylece hem o alanı kullanmış hem de formda belirttiğiniz bütün alanların kaydını yapmış olursunuz...
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:08
Çözüldü 
veri tabanını sıkıştır=araçlar/veritabanıhizmet /veri tabanını sıkıştıronar yap ,daha sonra rar'la gönder
Cevapla


kismet_vural
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
4
26/03/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
05/05/2010,18:22
Çözüldü 
teşekkür ederim bu bilgi benim için çok yararlı oldu bir de yaptığım veri tabanını size yollasam nasıl olduğuna dair bana bir fikir verirmisiniz rica etsem
kismet_vural, 26-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  OLE server or ActiveX Control hatası temre 4 67 5 saat önce ozanakkaya
  Parametre girin hatası nightashes 3 50 04/12/2016, 23:07 Mesut Kaytan
  method or data hatası murat dikme 7 108 02/12/2016, 19:04 murat dikme
  Sms Göndermede Port Hatası kadirdursun 4 180 28/11/2016, 14:23 atoz112
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 155 27/11/2016, 13:36 53rize


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya