Forma veri girişinde Form çağırma
Tarih
17/11/2012 02:23
Konu Sahibi
fascioğlu
Yorumlar
2
Okunma
1244
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
159
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Herkese iyi akşamlar,arkadaşlar benim bir sorum var.
1-Giriş Tarihi+Konaklama Süresi=Çıkış Tarihi formatındaki bir forum da
Örneğin(Konaklama süresini yazdığımızda)Kimlik bilgilerini kaydettiğimiz bir başka formu çağırabilirmiyiz (Açabilirmiyiz)
2-Bu işlemi her yeni kayıt girdiğimizde tekrarlaması.
Bu konuda fikri olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
Saygılarımla.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,23:57
Çözüldü 
Konaklama süresi metin kutusunun güncelleştirme sonrası olayına aşağıdaki komutu yazarsanız istediğiniz olacaktır.

Visual Basic Code
DoCmd.OpenForm "FORMADIM", , , , acFormAdd

Hayırlı Geceler.

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
159
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Çok tşk.ederim hocam elinize sağlık.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Photo form üzerinden alt forma veri girişi yapılamaması murat dikme 5 81 Dün, 00:51 murat dikme
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 233 Dün, 00:08 mbo69221088
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 200 08/12/2016, 21:40 alpeki99
Photo İlişkili Tablolarda FORM üzerinden veri silme Mesut Kaytan 6 92 04/12/2016, 22:40 Mesut Kaytan
  Sorgudan ifade alanını forma aldırma yenginoglu 2 85 10/11/2016, 01:34 yenginoglu


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya