Forma veri girişinde Form çağırma
Tarih
17/11/2012 02:23
Konu Sahibi
fascioğlu
Yorumlar
2
Okunma
1256
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
162
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herkese iyi akşamlar,arkadaşlar benim bir sorum var.
1-Giriş Tarihi+Konaklama Süresi=Çıkış Tarihi formatındaki bir forum da
Örneğin(Konaklama süresini yazdığımızda)Kimlik bilgilerini kaydettiğimiz bir başka formu çağırabilirmiyiz (Açabilirmiyiz)
2-Bu işlemi her yeni kayıt girdiğimizde tekrarlaması.
Bu konuda fikri olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
Saygılarımla.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,01:26
Çözüldü 
Konaklama süresi metin kutusunun güncelleştirme sonrası olayına aşağıdaki komutu yazarsanız istediğiniz olacaktır.

Visual Basic Code
DoCmd.OpenForm "FORMADIM", , , , acFormAdd

Hayırlı Geceler.

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
162
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Çok tşk.ederim hocam elinize sağlık.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 175 15/01/2017, 12:43 usescrt
  Listeden Forma Bilgi Aktarma U.ALTUN 23 786 14/01/2017, 15:54 U.ALTUN
  alt forma veri aktarma QATLET 10 170 12/01/2017, 17:08 atoz112
  Form üzerinden alt veri tablosuna ekleme silme işlemi nightashes 9 233 11/12/2016, 15:27 nightashes
Photo form üzerinden alt forma veri girişi yapılamaması murat dikme 5 174 10/12/2016, 00:51 murat dikme


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya