Form üzerinden Kullanıcı Bilgilerini düzenlemek
Tarih
01/05/2010 10:53
Konu Sahibi
ycancan
Yorumlar
6
Okunma
1645
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ycancan
Kars`36
Kullanici Avatari
Aktif Üye
72
11/04/2010
15
Ankara
Ofis 2003
27/07/2010,00:44
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaslar ana form uzerınden kullanıcı bılgılerını duzenlemek istiyorum
formu olusturdum o kullanıcı duzenleme formundakı yerlerı baglayamadım
acaba o girişte girilen kulanıcı adı ve şifreyi düzenlemek için o form uzerınde kullanıcı sil,ekle,düzenle bunları yapabilirmiyiz
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   Yeni WinRAR arşivi.rar (Dosya Boyutu: 112,32 KB / İndirme Sayısı: 14)
Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.180
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:27
Çözüldü 
sn ycancan, lütfen Türkçe yazmaya özen gösterelim, bunu Site Kurallarında da belirtik.

2-) AccessTr.neT olarak En çok dikkat ettiğimiz noktalardan biri; Türkçemizin güzel kullanılmasıdır. Q W gibi Türkçeyle alakası olmayan harflerin kelime içerisinde kullanılması yasaktır. Konu başlığında ve mesajlarda kelimeler Türkçe yazılmak zorundadır. Kelimeler "acik", "degisik", "cunku", "saol" şeklinde yazılmamalıdır.
[Uyarı Puanı: +2]


örneğini inceledim, yapman gereken formun kayıt kaynağını "tblsifre" olarak belirleyip metin kutuları ile tablodaki alanları ilişkilendirmen.

Kullanıcı sil, ekle düzenle mevzusu için polsoftta bulunan frm_kullaniciyetki formunu incele.

PolSoft Final 

resim
Cevapla

ycancan
Kars`36
Kullanici Avatari
Aktif Üye
72
11/04/2010
15
Ankara
Ofis 2003
27/07/2010,00:44
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ilişkilendirebilsem zaten pek yardıma ihtiyacım kalmazdı Img-grin
bilmediğimden dolayı soruyorum zaten hocam
hocam sorunum çözülmüş değil acaba bilen varmı arkadaşlar?
hocam bu konuyada bakın biraz yav Img-grin)
arkadaşlar yokmu bilen birisi Lol
Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.180
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:27
Çözüldü 
bilgiler isimli formu tasarım görünümünde aç,

form özelliklerinden "kayıt kaynağı"nı "tblsifre" olarak belirle,

formdaki metin kutularının "denetim Kaynağı"nı tablodaki ilgili alanlara (Şifre metin kutusunun denetim kaynağı "Sifre" gibi) göre değiştir.
Cevapla

emolokka
Üye
Kullanici Avatari
Üye
21
4
30/04/2010
0
Bitlis
Ofis 2003
02/05/2010,23:43
Çözüldü 
Sponsor Reklam
EVET KULLANICI BİLGİLERİNİ AYRI FORMDA NASIL DÜZENLEYEBİLİRİZ LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ACABA
emolokka, 30-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sn emolokka, bilinçlimi yapıyorsunuz bilmiyorum ama lütfen SİTE KURALLARINI okuyun. Büyük harf kullanmayın...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  E-Okul sistemindeki linke kullanıcı girişi sağlamak idrisy 8 241 11/01/2017, 17:44 idrisy
  Raporda form üzerinden denetimler yapmak. nightashes 4 112 06/01/2017, 22:36 nightashes
  Açılır pencereden forum açtırmaya kullanıcı yetkisi kısıtlama getirmek okumas 18 360 29/12/2016, 11:43 okumas
  Form üzerinden alt veri tablosuna ekleme silme işlemi nightashes 9 226 11/12/2016, 15:27 nightashes
Photo form üzerinden alt forma veri girişi yapılamaması murat dikme 5 167 10/12/2016, 00:51 murat dikme


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya